|

Doruk Kent evlerinde 21 blok tamamlandı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Korucuk'ta yaptırılan Doruk Kent evlerinin 21 bloğunun yapımını tamamlandı. 404 adet dairenin ise satışı gerçekleştirildi.

İsmet Yıldız
00:00 - 8/01/2009 Perşembe
Güncelleme: 18:25 - 8/01/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Doruk Kent evlerinde 21 blok tamamlandı
Doruk Kent evlerinde 21 blok tamamlandı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nce Korucuk'ta yaptırılan Doruk Kent Evleri hızla yükseliyor. Toplam 3 bin adet yapılacak olan konutlardan ilk etabının büyük çoğunluğunun yapımı bitirildi. Şu ana kadar; 21 bloğun, yani 420 dairenin yapımı tamamlandı. 404 dairenin ise satışı gerçekleştirildi. 55, 75, 100 ve 120 metrekare olarak 4 ayrı tipte inşa edilen evlerin geriye kalanları içinse çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Sakarya'nın modern görünümlü binalara kavuştuğunu söyleyen Başkan Duran, "Yeşili, doğası ve modern yapılarıyla Sakarya'mızın değeri yükseliyor. Mutlu İnsanlar, modern şehirlerde yaşar anlayışı ile yola çıkarak Büyükşehir Belediyesi olarak konut hamlesi başlattık. 3 bin konutun temellerini Bayındırlık Bakanımız Faruk Özak'ın katılımıyla atmıştık. İlk etapta tamamlanması planlanan 1120 konutun 21 bloğunun yapımını tamamladık. Binalarımız hızla yükseliyor. Cazip fiyatlarla satışa sunduğumuz bu evlerden İsteyen herkes alabilir. Dorukkent evlerinin Sakarya'mıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Doruk Kent Evleri'nde her keseye uygun fiyatların olduğunu vurgulayan Başkan Duran, Korucuk'un her geçen gün büyüdüğünü ve yepyeni bir kentin doğduğunu belirtti.


15 yıl önce