|

Fakıbaba: Engellilere hizmet asli görevimiz

Şanlıurfa Belediyesi Sakatlar Haftası dolayısıyla sıra gecesi düzenledi. Belediye olarak engellilere hizmet etmekten gurur duyduklarını ifade eden Başkan Fakıbaba, "Engellilere hizmet etmek asli görevlerimizden birisidir.

Ahmet Başak
00:00 - 19/05/2009 Salı
Güncelleme: 17:41 - 19/05/2009 Salı
Yeni Şafak
Fakıbaba: Engellilere hizmet asli görevimiz
Fakıbaba: Engellilere hizmet asli görevimiz

Şanlıurfa Belediyesi de engellileri yalnız bırakmadı. Bedensel Engelliler, İşitme Engelliler, Görme Engelliler, Ortopedik Engelliler, Omurilik Felçliler Derneği ve Zihinsel Engelliler Derneğine üye engelli ve aileleri için düzenlenengecede gecede, seslendirilen türküler eşliğinde gece boyunca halay çeken engelliler unutulmaz saatler yaşadı.

Şanlıurfa Belediyesi Konservatuarı Sıra Gecesi ekibinin konser verdiği gecede, dernek başkanları ve Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, gecenin anlam ve önemine ilişkin birer konuşma yaptılar.


HİZMET ODAKLI ANLAYIŞ

Şanlıurfa Belediyesi olarak engellilere hizmet etmekten gurur duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Fakıbaba, "Engellilere hizmet etmek asli görevlerimizden birisidir. Gönül ister ki, engelli kardeşlerimizin tüm ihtiyaçlarına yanıt verebilelim. Çünkü, insan odaklı hizmet anlayışıyla yürüttüğümüz belediyecilik hizmetlerinde insanları mutlu etmenin uğraşını veriyoruz" dedi.

Engelli vatandaşlara büyük önem verdiğini kaydeden Başkan Fakıbaba, "Bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gecikmeli de olsa 10-16 Mayıs Sakatlar Haftası münasebetiyle tüm engelli kardeşlerimizin haftasını kutluyorum" dedi.

Engellilerin sevgi seli ile karşılaşan Başkan Fakıbaba ve eşi Gül Fakıbaba, gece boyunca engellilere ilgi gösterdi. Etkinliğe, Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın yanı sıra eşi Gül Fakıbaba, Başkan Yardımcısı Mehmet Fevzi Yücetepe, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kapaklı ve çok sayıda davetli katıldı.


15 yıl önce