|

Huzurlu şehir Turhal

Dere Mahallesi'nde sabah kahvaltısına katılan Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, 'İlçemizde özlediğimiz tabloya kavuştuk.Bizim ilk hedefimiz huzurlu bir Turhal idi. Ama artık bu huzuru yakaladığımıza inanıyoruz' dedi.

Mustafa Bayraktutar
00:00 - 12/08/2008 Salı
Güncelleme: 18:06 - 12/08/2008 Salı
Yeni Şafak
Huzurlu şehir Turhal
Huzurlu şehir Turhal

Tokat'ın Turhal İlçesi Dere Mahalle Muhtarı Nihat Uçar ve bir grup mahalle sakiniyle birlikte düzenledikleri sabah kahvaltısına Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen'i davet ettiler. Kahvaltıya eşi Fatma Gözen'le birlikte katılan Başkan Gözen burada mahalle sakinleriyle kahvaltı yapıp uzun süre sohbet etti. Kahvaltı bir konuşma yapan Başkan Gözen, 'Bizim ilçemizde aradığımız, özlediğimiz ve istediğimiz tablo bu idi. Çok şükür hedefimize ulaşmışız. Çünkü bizim ilk hedefimiz huzurlu bir Turhal idi. Ama artık bu huzuru yakaladığımızın göstergesidir bu tür etkinlikler. Yaklaşık 5 ay önce yaptığımız adına Mevlana Parkı dediğimiz bu parkta kahvaltı yapılması bana ayrı bir mutluluk verdi. Bu vesile ile bu kahvaltıya davet eden başta Nihat Uçar Bey'e ve mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum' dedi.

Dere mahallesi muhtarı Nihat Uçar ise, 'Sayın başkanımıza öncelikle davetimize icabet ettiği için teşekkür ediyoruz. Mahallemizde yıllar sonra bir park yapıldı ve çok ta güzel oldu. Bundan dolayı sayın belediye başkanımıza bu hizmetinden dolayı teşekkür ediyoruz' diye konuştu.


MUHTARLARDAN BAŞKAN TEŞEKKÜR

Turhal merkez mahalle muhtarları Belediye Başkanı Ali Gözen'i makamında ziyaret ederek bir teşekkür plaketi takdim ettiler. Mahalle muhtarları adına Başkan Gözen'e plaketi veren Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Fikret Ardanuç, 'Belediye Başkanımıza bugüne kadar bizlere gösterdiği yakın ilgi ve alakaları ve son olarak ta bizler için düzenlediği geziden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu teşekkürümüzün bir ifadesi olan bu plaketi de tüm mahalle muhtarlarımız adına kendisine takdim ediyorum' dedi. Başkan Gözen de, 'Muhtarlarımızla bugüne kadar elimizden geldiği kadar yakından ilgilenmeye çalıştık. Mahallerimizin sorunlarını onlar aktardılar biz çözüm noktasında gerekenleri yapmaya gayret ettik. En son yaptığımız gezi ise çok faydalı oldu. Çünkü tüm muhtarlar ve biz daha iyi kaynaşma imkanı bulduk' diye konuştu. Ziyaret toplu fotoğrafın çekilmesiyle sona erdi.


ALANYA TOKATLILAR DERNEĞİ'NDEN ZİYARET

Alanya Tokatlılar Vakfı Başkanı Metin Altun, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen'i makamında ziyaret edrek, Osmanlı tuğrası olan bir tablo hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Ali Gözen, 'Bir süre önce Alanya Tokatlılar Derneği tarafından düzenlenen etkinliklere katılmıştım. Bu vesile ile de dernek yönetimini ziyaret etme fırsatı bulmuştum. Kendileri de şimdi iadei ziyarette bulunarak buralara kadar geldiler. Çok teşekkür ediyorum. Asıl olan dostlukların devamıdır. Kendilerini burada görmekten çok memnun oldum. Tekrar dernek başkanımıza bu ziyaretinden tekrar teşekkür ediyorum. Alanya'da Tokatlıların saygınlığını daima sağladığı için başarılarının devamını diliyorum' dedi.

16 yıl önce