|

Meclis'e Koyuncu değil Mustafa Kemalpaşa girecek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin ile seçim gezilerin sürdüren AK Parti Milletvekili adayı Ali Koyuncu, "Sizler AK Parti'yi iktidara getirdiğinizde Meclis'e Ali Koyuncu değil, Mustafakemalpaşa girecektir" dedi

Ahmet Hulusi
00:00 - 20/07/2007 Cuma
Güncelleme: 18:34 - 20/07/2007 Cuma
Yeni Şafak
Meclis'e Koyuncu değil Mustafa Kemalpaşa girecek
Meclis'e Koyuncu değil Mustafa Kemalpaşa girecek

AK Parti'nin Mustafakemalpaşalı Bursa milletvekili adayı Ali Koyuncu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin ile birlikte ilçedeki kahveleri tek tek gezerek destek istedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'in de yalnız bırakmadığı destek arayışında vatandaşlar, Koyuncu'ya büyük ilgi gösterdi. Milletvekili adayı Koyuncu, doğma büyüme Mustafakemalpaşalı olduğunu belirterek, çiftçinin, hayvancılıkla uğraşanın kısacası ilçenin sorunlarını yakından bildiğini söyledi. Seçildiği takdirde 22 Temmuz'dan sonra TBMM'ye Ali Koyuncu'nun değil, Mustafakemalpaşa'nın gideceğine dikkati çeken Koyuncu, "Bugüne kadar A, B, C partisine oy verdik. Bizi anlamayan, dinlemeyen, sıkıntılarımızı bilmeyenleri seçtik. Sizler AK Parti'yi iktidara getirdiğinizde Meclis'e Ali Koyuncu değil, Mustafakemalpaşa girecektir. Ben gençliğimle, cesaretimle, 24 saat Mustafakemalpaşa'ya hizmet etmeye söz veriyorum" diye konuştu.


ŞAHİN: "KONUŞANI DA, ÇALIŞANI DA GÖRÜYORSUNUZ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin de Bursa'ya yapılan yatırımların AK Parti Hükümeti'nin hizmetlerinin bir yansıması olduğunu söyledi. Yıllardır bitirilemeyen çevre yolunun açıldığını, Bursa'ya özel çıkarılan Mera Kanunu ile Yakın Doğu Çevre Yolu'nun Ankara Yolu'na bağlandığını anlatan Başkan Şahin, "Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa'da ne söz verdiysek yaptık. 12 yıldır çözülemeyen Acemler Kavşağı'nı 165 günde trafiğe açtık. Halin şehir dışına taşınması 20 yıldır konuşuluyordu. Olimpiyat stadı büyüklüğünde ve Avrupa'nın en modern halinin inşaatı Görükle'de bitmek üzere yakında açılacak. Kent Meydanı ve Çarşı Projesi, Merinos Parkı ve Atatürk Kongre Kültür Merkezi ile Bursa'nın çehresi değişiyor. Biz bu hizmetleri milletvekillerimizle birlikte hayata geçiriyoruz. 22 Temmuz'da Ali Koyuncu da onlardan biri olacak ve Mustafakemalpaşa'ya en iyi şekilde hizmet verecek" dedi.

Başkan Şahin ve AK Parti milletvekili adayı Koyuncu, daha sonra Mustafakemalpaşa'nın Dere Mahallesi'nde bir nişan cemiyetine katıldı. Burada Dere Mahallesi'nin meydan düzenlemesinin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağının sözünü veren Başkan Şahin, vatandaşlarla birlikte çiftetelli oynadı, şarkı söyledi. Şahin, ayrıca Muhammed Kırtıl ile Saadet Sapılmaz nişan yüzüklerini taktı.




17 yıl önce