|

Toçoğlu: Sakarya'da Ramazan dolu dolu geçecek

Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Bulvarı'nda ve Kent Meydanı'nda düzenlenecek Ramazan ayı etkinlikleri start aldı. Ak Parti Milletvekili Şaban Dişli ile birlikte Kitap Fuarı'nın açılışını yapan, etkinlikleri izleyen ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Zeki Toçoğlu, düzenleyecekleri etkinliklerle ramazan ayının dolu dolu geçeceğini söyledi.

İsmet Yıldız
00:00 - 3/08/2011 Çarşamba
Güncelleme: 18:15 - 3/08/2011 Çarşamba
Yeni Şafak
Toçoğlu: Sakarya'da Ramazan dolu dolu geçecek
Toçoğlu: Sakarya'da Ramazan dolu dolu geçecek

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri bu sene Atatürk Bulvarı'nda ve Kent Meydanı'nda düzenleniyor. Etkinliklerin açılışını Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ak Parti Milletvekili Şaban Dişili ile birlikte yaptı. Etkinlikleri izleyen, stantları tek tek gezen ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Zeki Toçoğlu, düzenleyecekleri etkinliklerle ramazan ayının dolu dolu geçeceğini söyledi. Ramazan etkinlikleri hakkında bilgiler veren Zeki Toçoğlu, ilçelerde iftar programları düzenleyeceklerini, Atatürk Bulvarı'nda açılan kitap fuarının ramazan ayı boyunca açık kalacağını ve Kent Meydanı'nda her akşam değişik etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.


KİTAP FUARI RAMAZAN BOYUNCA AÇIK

Bulvar'da ve Kent Meydanı'nda ramazan şenliği yaşlanacağını vurgulayan Başkan Zeki Toçoğlu, “Öncelikle on bir ayın sultanı olan Ramazan ayının hepimiz için bereketli geçmesini diliyor ve bütün vatandaşlarımızın Ramazanlarını kutluyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak kamuoyumuzun da yakından bildiği gibi her sene ramazan etkinlikleri düzenliyoruz. Bu seneki etkinliklerimiz Atatürk Bulvarı'nda ve Kent Meydanı'nda gerçekleştirilecek. Atatürk Bulvarı'nda bugün de açılışını yaptığımız kitap fuarı ramazan boyunca açık olacak. Kitap fuarının yanında el sanatları başta olmak üzere çeşitli stantlarda açık olacak. Ayrıca Kent Meydanı'nda düzenleyeceğimiz çeşitli etkinliklerle Ramazan ayını dolu dolu geçireceğiz” dedi.


HERKES BULVAR VE KENT MEYDANI'NDA

Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikleri değerlendiren Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ise “Ben de öncelikle bütün hemşerilerimin ramazanını kutluyorum. Burada çok güzel bir ortam oluşturulmuş. Kitap Fuarı ve etkinlikler gerçekten çok güzel. Büyükşehir Belediyemiz gerçekten çok güzel etkinlikler düzenliyor. Herkesi akşamları Bulvara ve Kent Meydanı'na davet ediyorum. Bu güzel ortamın havasını tüm Sakaryalılar yaşamalılar. Değerli başkanımızı ve organizasyonda emeği geçen herkesi de bu güzel ortam ve etkinlikler için tebrik ediyorum” dedi.


13 yıl önce