|

2019 Stor Perde Modelleri

Stor perde, kullanılan mekanizma marifetiyle perde kumaşının üst taraftaki boruya sarılması şeklinde çalışan perde modelleri olarak tarif edilebilirler.

iLAN
11:13 - 1/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 11:25 - 7/01/2019 Pazartesi
Diğer
stor perde
stor perde

Özel bir işlemden geçirilen kumaş kırışma yapmaz ve stor perde modellerinin kolay biçimde kullanılmasını sağlar. Dolayısıyla uzun bir süre boyunca kolay bir şekilde kullanılabilen perde modelleridir. Düşük maliyetleri ve kolay temizlenen perde modelleri olmaları da stor perdelerin öne çıkan özellikleri arasında bulunmaktadır.

Klasik perde modellerine göre çok daha uygun fiyatlarla satışa sunulan ve kolay biçimde kullanılan stor perdeler, iş yerlerinin yanı sıra evlerde de kullanılmaya başlanan perde modelleri haline gelmişlerdir. Perde ihtiyaçlarını karşılama aşamasında tercihlerini stor perdeler yönünden kullanmak isteyen kişiler için 2019 stor perde modellerini inceledik.

Stor Perde Modelleri-2019

Stor perdelerin 2019 yılında çok önemli değişiklikler geçirmediği, geçtiğimiz yıllarda kullanılan modellerde ufak değişiklikler yapılarak bu yıla adapte edildikleri söylenebilir. Her geçen yıl üretici firmaların sunduğu model sayısı artış gösterse de, modellerin içine dâhil edilebilecekleri ana modeller genellikle aynı kalmaktadır. perdesiparisi.com bağlantısından bu stor perde modellerini inceleyebilirsiniz! 2019 yılında öne çıkması beklenen stor perde modelleri ise şunlar olacak:

Detaylı bilgi için tıklayınız;

Düz Stor Perde

Düz stor perde modelleri her yıl olduğu gibi yeni yılda da en çok tercih edilen stor perde modelleri arasında yer alacak. Tek renk ve/veya zebra modellerle birlikte kullanılabilen düz stor perdeler, 2019 yılında en çok kullanılan stor perdeler arasında bulunacaklar.


Zebra Stor Perde

Zebra stor perde modelleri de 2019 yılında en çok kullanılan stor perde modellerinden birisi olacak. Bir çizgisi tül ve diğer çizgisi kumaş olacak şekilde birbirini takip eden çizgiler şeklinde üretilen (zebranın çizgileri gibi) zebra stor perdeler, mutfaklarda, balkonlarda ve teraslarda sıklıkla tercih edilen stor perde modellerinden birisidir. Modelleri ve görünüşleriyle kullanıldıkları mekâna farklı bir hava kazandırmayı başaran zebra stor perde modelleri, pek çok farklı modeli olan ve neredeyse sınırsız renk seçeneğine sahip olan stor perde modelleridir.


Varaklı Stor Perde

Varak işlemeli stor perde modelleri, 2019 yılında en çok satın alınan stor perde modellerinden birisi olacak. Seçkin bir görünüm sergileyen varak işlemeli stor perdeler, annelerimizden hatırladığımız işlemeli perde modellerinin modern bir versiyonu olarak kabul edilebilirler. Salonlarda, oturma odalarında daha çok kullanılan varaklı stor perde modelleri, odanın karakterinin ayrıcalıklı, seçkin bir karakter olduğunu vurgulamak isteyen kişiler tarafından tercih edilen bir stor perde modeli.


Karartma Stor Perde

Düz bir kumaş kullanılan ve güneş ışığından daha iyi korunmayı sağlayan karartma stor perde modelleri, daha önceki yıllarda olduğu gibi 2019 yılında da en çok satılan ve en çok kullanılan stor perde modelleri arasında yer alacaklar. Evlerin tüm odalarında kullanılabilen karartma stor perde modelleri, siyah veya koyu gri renklerde olabildikleri gibi beyaz kumaşlar kullanılarak da üretilebilen modeller.

Detaylı bilgi için tıklayınız;



Stor Perde Fiyatları

Yukarıda örmek verdiğimiz modellerin yanı sıra desenli stor perde, screen stor perde, simli stor perde gibi farklı modelleri bulunan stor perdeler, diğer perde seçenekleriyle kıyaslandıklarında oldukça düşük fiyatlarla satışa sunuldukları görülebilen modellerdir.

Metrekare fiyatları kullanılan modele, kumaşa ve özelliklerine göre değişen stor perdeler 20-30 TL aralığında bulunan (metrekaresi) fiyatlarla satışa sunulmaktadırlar. Küçük bir mutfak penceresi gibi pencereler için yeterli olabilecek 50 cm*80 cm = 4.000 cm2= 0,4 m2 ebatlarındaki stor perde kumaşını 8-12 TL aralığındaki bir fiyatla alabilirsiniz. Salon pencerelerinde kullanılması planlanan stor perde kumaşları ise 100-150 TL arasında bulunan fiyatlarla temin edilebilir.

Perdesil olarak anılan kimyasallarla ve bir bez yardımıyla kolay biçimde temizlenebilen stor perdeler, maliyetleriyle de en uygun perde seçeneklerinden birisi olmayı başarıyorlar. Tozlarını almak istediğinizde de elektrik süpürgesinin düşük ayarlarını kullanabileceğiniz stor perde modelleri, kullanım kolaylıkları ve düşük maliyetleri nedeniyle her yıl daha çok tercih edilen perde modelleri olarak gösterilebilirler.



#ev
#perde
#stor perde
6 yıl önce