|

Aksu Seçim Sonuçları 2024 - Antalya Aksu Belediye Başkanı Kim Oldu? 31 Mart Aksu Oy Oranları Sonuçları

Aksu yerel seçim sonucu, Aksuilçesine ait kesin seçim sonuçları ve parti oy oranları 31 Mart seçimleri nedeniyle bir hayli merak konusu. Antalya'nın ilçelerinden biri olan Aksu’da belediyeyi kim kazandı, Aksu belediye başkanı kim oldu? soruları ilçe sakinleri tarafından 2024 yerel seçim nedeniyle sorgulanmakta. İşte 2024 Antalya Aksu yerel seçim sonuçlarına ilişkin detaylar.

14:51 - 31/03/2024 Pazar
Güncelleme: 09:17 - 29/03/2024 Cuma
Yeni Şafak
Aksu seçim sonuçları
Aksu seçim sonuçları
Yenişafak'ta! Seçim yasaklarının sona ermesinin ardından il il, ilçe ilçe oy oranları ve 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları canlı olarak Yenişafak seçim 2024 sayfası üzerinden takip edilebilecek. Aynı zamanda illerin ve ilçelerin geçmişe ait seçim sonuçları da yine Seçim 2024 sayfasında olacak. Antalya Aksu seçim sonucu anlık olarak yenisafak.com’da olacak. İşte Aksu 2024 seçim sonuçları canlı takip linki ve anlık sonuçlar ile ilgili detaylar…

Aksu Seçim Sonuçları 2024

Sinop ilçesi dahil olmak üzere, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerin sonuçları hakkında daha fazla bilgi ve detay için Yenişafak seçim 2024 sayfasını takip edebilirsiniz. Seçim yasakları saat 21.00 itibariyle sona erecek ve Sinop seçim sonuçlarına dair tüm bilgiler anlık olarak paylaşılacak.

Aksu 2019 Yerel Seçim Sonuçları Oy Oranları

AK PARTİ - Halil Şahin %36.7

İYİ Parti - Durmuş Ali Arslan %29.6

DSP - İsa Yıldırım %27.3

HDP - Abdullah Keser %3.16

DP - Hasan Gürler  %1.37

Aksu 2024 Yerel Seçim Belediye Başkanı Adayları

Bağımsız Türkiye Partisi Bilal Şahin - (Antalya / Aksu)

Yeniden Refah Partisi Cemal Kamar - (Antalya / Aksu)

Demokratik Sol Parti Cihan Demirtaş - (Antalya / Aksu)

İYİ Parti Deniz Karataş - (Antalya / Aksu)

Adalet ve Kalkınma Partisi Durmuş Kaan Şahin - (Antalya / Aksu)

Aksu Hakkında

Antalya'nın Aksu ilçesi, şehrin doğusunda bulunur ve Akdeniz'in güney sahillerinde yer alır. Coğrafi olarak Akdeniz iklimine sahip olan ilçe, genellikle düz araziye sahiptir ve tarım için uygun bir iklim sunar. Nüfusun büyük bir kısmı tarım ve turizm sektöründe çalışırken, son yıllarda sanayi ve ticaret de gelişme göstermektedir. Tarihi açıdan, Aksu'nun kökenleri antik çağlara dayanır ve Likya, Roma ve Bizans gibi çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmıştır. Özellikle Roma döneminde önemli bir ticaret merkezi olan ilçe, tarih boyunca çeşitli kültürel etkileşimlere açık olmuştur. Günümüzde ise turizm, tarım ve ticaretin yanı sıra antik kalıntıları ve doğal güzellikleriyle ziyaretçilerin ilgisini çeken Aksu, Antalya'nın önemli ilçelerindendir.



#Aksu seçim sonuçları
#Aksu yerel seçim seçim sonucu
#Aksu seçim sonuçları 2024
#Aksu oy oranı
#Aksu oy sonuçları
1 ay önce