Hayat Fazıl Say evleniyor

Fazıl Say evleniyor

Ünlü piyanist Fazıl Say, şarkıcı Ece Dağıstan'lı ile evleniyor. Şarkıcı Ece Dağıstan ile 24 Ocak'ta Milano'da evlenecek olan Say'ın nikahına yakınlarının katılacağını bildirdi.

Abone Ol Google News
Haber Merkezi Diğer
Fazıl Say evleniyor
Fazıl Say'ın konserine Cumhurbaşkanı Erdoğan katılmıştı.

Türkiye'yi dünyada temsil eden piyanist Fazıl Say'ın, geçtiğimiz günlerde Ankara'da gerçekleşen konserine Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı. Daha sonra sosyal medyada ağır hakaretlere maruz kalan ünlü piyanist hiçbir açıklama yapmadı.

Ece Dağıştan ile evleniyor

Ancak Başkan Erdoğan'ın konsere katılmasından memnuniyet duyduğunu söyledi. Konser sonrası İstanbul'a dönen Say, daha sonra yeniden yurt dışına gideceği ve evlilik hazırlığında olduğu öğrenildi.

Hürriyet'in haberine göre, özel hayatını pek yansıtmayan Say, şarkıcı Ece Dağıstan ile 24 Ocak'ta Milano'da evlenecek. Nikaha yakınlarının katılacağı bildirildi. Ece Dağıstan 2018 yılında böbrek yetmezliği çeken ablasına bir böbreğini vermişti.

Ece Dağıştan ve Fazıl Say
Ece Dağıştan ve Fazıl Say

Serdar Ortaç'a büyük şok: Hastalığı nedeniyle ülkeye alınamadı

Diriliş Ertuğrul'dan izleyenlerine büyük jest

Türkiye'de ilk yüz nakli yapılan Uğur Acar'ın son hali şaşırttı
FOTOĞRAF 12
Title
Uğur Acar, aradan geçen 7 yılda iş ve yeni arkadaşlara sahip olmanın, hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.
Title
Manavgat ilçesi Gebece köyünde dünyaya gelen ve bir aylıkken evinde çıkan yangında yüzü yanan Uğur Acar, 21 Ocak 2012de Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde gerçekleştirilen Türkiyenin ilk yüz nakli ameliyatıyla yeni hayatına başladı.
Title
Tıp dünyasında büyük ses getiren ameliyatla yeni yüzüne kavuşan Acar, 7 yılda yüz fonksiyonlarını büyük oranda kullanma kabiliyeti kazandı.
Title
Nakil olmadan önce insanların yüzüne bakmaya çekindiğini, çocukların ise kendisinden korktuğu için sokağa çıkmadığını anlatan Acar, yeni yüzüyle sürekli çarşı pazar dolaştığını söyledi. Nakil olduğu hastanenin otoparkında çalışan Acar, aynaya bakıp, yeni yüzü için her gün şükrediyor.
Title
İnsanların fotoğraf çektirmek için kendisine yakın ilgi gösterdiğini belirten Acar, yaptığı açıklamada, 7 yıl önce Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde rutin kontrollerini yaptırdıktan sonra otobüsle köye dönerken hastaneden nakil için telefon geldiğini söyledi.
Title
Hemen döndüğünü ve koşarak hastaneye geldiğini anlatan Acar, şöyle konuştu:
Title
Arayan Prof. Dr. Ömer Özkandı. ameliyat olacağımı söyledi. Ameliyata girdim, çok heyecanlıydım. Türkiyede bir ilk gerçekleştirildi. Kendimi tanıyamadım. O mutluluğun tarifi yok, çok farklı bir duyguydu.
Title
Hiç arkadaşım yoktu.
Title
Nakil öncesi zorlu bir hayatı olduğunu, evinden çıkamadığını dile getiren Acar, Çocuklar benden korkuyordu, hiç arkadaşım yoktu. Yeni yüzümden sonra arkadaşlarım oldu, işim, güzel bir ortamım oldu. Nakille bütün sıkıntılarım son buldu.
Title
Hala kendisini rüyada gibi hissettiğini ifade eden Acar, Türkiyenin ilk yüz nakli olan hastası olmaktan ve insanların yoğun ilgisinden mutluluk duyduğunu belirtti.
Title
Her gün sabah yüzümü yıkarken aynaya bakıp şükrediyorum. Yeni yüzüm yeni hayatım oldu, hayallerim gerçekleşti. 7 yıl rüya gibi geçti diyen Acar, iş hayatında en iyi yerlere gelmeyi, sağlıklı bir hayat sürmeyi istediğini söyledi.
Title
Organ nakli çağrısında da bulunan Acar, herkesin bir gün organ nakli hastası olabileceğini, bunun için de organ ve kompozit doku bağışının diğer insanların hayatına dokunduğuna işaret etti.
Türkiye'de ilk yüz nakli yapılan Uğur Acar'ın son hali şaşırttı
Antalya'da 7 yıl önce Türkiye'de ilk yüz nakli yapılan Uğur Acar, yeni yüzüyle hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor. Acar "Her gün sabah yüzümü yıkarken aynaya bakıp şükrediyorum. Yeni yüzüm yeni hayatım oldu, hayallerim gerçekleşti. 7 yıl rüya gibi geçti" dedi.