|

13 projeyle yola devam

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, 45 yıldır kalplerde iz bıraktıklarını söyledi. Çelik, “Meşguliyetimiz beton, çimento gibi görünse de biz yuva yapıyoruz. İnşaatı süren 13 projemiz var” dedi.

Mine Açar
04:00 - 21/09/2019 Cumartesi
Güncelleme: 23:56 - 20/09/2019 Cuma
Yeni Şafak
Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

Gayrimenkul sektöründe 45 yıldır yenilikçi projeleriyle adından söz ettiren Sinpaş, 2020'ye çeyrek kala ilk günkü azim ve tutkuyla çalışmalarına devam ediyor. Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, “Meşguliyetimiz beton, çimento gibi görünse de aslında biz yuva yapıyoruz. 45 yıldır kalplerde iz bırakıyoruz. Yenilikçilik ve refleks sahibi olmak doğamızda var. Bu yüzden her yaptığımız işe bir farklılık katıyoruz. Yenilikçi yaklaşımımızla işimizden hem keyif alıyor hem de kattığımız değerle bir adım daha yükseliyoruz. Güvenirliliğimizi ise tesadüflerle değil, çalışma ve vaat edileni yerine getirmeyle sağlıyoruz” dedi.

2020 HEDEFİ BELLİ

13 projesi satışta olan Sinpaş'ın 2020 hedeflerinin başında yenilikçi vizyonuyla daha fazla insana ulaşmak geliyor. İstanbul’da Sinpaş Country, Queen Bomonti, Gökorman, Metrolife, Finans Şehir, Sinpaş Time Ankara’da Altınoran, Marina Ankara, Marina Towers, Ege Vadisi, Bursa’da Bursa Modern ve Denizli’de Aqua City projelerinde 0,99 oran, 180 ay vade seçeneğiyle satışlar devam ediyor.

İstikrar sürüyor

  • Çelik, Türkiye’de ve yurt dışında birbirinin tekrarı olmayan farklı konseptlerle proje geliştirdiklerine de işaret edip söze şöyle devam etti: “Farklılık, uzmanlık, güven, kalite, özgünlük, doğa ve insan sevgisi temelleri üzerinde yükseldik. Hem çalışma ortaklarımız hem de müşterilerimiz için güvenli bir liman olduk. Markamız bu ilkelerle ilerlemesini sürdürüyor.”


#Sinpaş GYO
#Sefa Çelik
#İnşaat
#Gayrimenkul
#Proje
5 yıl önce