|

Altın ayakkabı Arda

Türk futbolunun Avrupa’daki başarılı temsilcisi Arda Turan; Türk ayakkabı sektörünün yeni tanıtım yüzü oldu. Anlaşma; İspanya’da Arda Turan’ın menejeri Ahmet Bulut ile yapıldı. Türk markalı ürünler; Arda Turan’ın afişleriyle dünya moda merkezlerinde sergilenecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/01/2016 Cumartesi
Güncelleme: 23:32 - 15/01/2016 Cuma
Yeni Şafak

Türkiye'nin futboldaki global markası milli futbolcu Arda Turan, Türk ayakkabı sektörünün yeni yüzü oldu. Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği (TASD) ve Deri Tanıtım Grubu (DTG) dünyaca ünlü futbolcu Arda Turan ile anlaştı. Anlaşma önceki gün İspanya'da yapıldı. Arda Turan'ın menejeri Ahmet Bulut imzayı attığı anlaşma bir yıllık süreyi kapsıyor. Milli futbolcunun anlaşma için aldığı ücret açıklanmadı.



BAYRAMPAŞALI KİMLİĞİ İRTİBATI SAĞLADI


Anlaşmanın mimarlarından biri Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği (TASD) Başkanı Hüseyin Çetin ve Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Gürsoy. Gürsoy'un Bayrampaşalı olması anlaşmada önemli rol oynadı. Arda turan ile hızlı bir temasa geçilerek anlaşma yapılması sağlandı. Futbol hayatının zirvesinde olan yıldız futbolcuyu yakın takibe alan deri ve ayakkabı sektörü; Türk Milli Takımı'nın da katıldığı Avrupa Futbol Şampiyonası'nı da göz önünde bulundurarak yıldız futbolcu ile reklam anlaşmasında hızlı davrandı. Anlaşmanın dünyaya duyrulması işinin İspanya'da yapılması planlanıyor.







O KATEDRALE DE ASILACAK


Türk ayakkabı ve derisinin tanıtımı için objektiflerin karşısına geçecek Arda Turan'lı afişler; dünyanın önemli moda kentlerinde asılacak. Milano, Paris, Londra ve Viyana gibi modanın kalbi kentlerde Arda Turnlı afişlerle bir yıl boyunca tanıtım yapılacak. Tanıtım afışinin asılması düşünülen yerler arasında İtalya'daki Duomo di Milano Katedrali de var. Türk Deri Tanıtım Grubu; daha önce de Duomo di Milano Katedrali'ne tanıtım afişi asmak istemiş ancak, müstehcen bulunan afişler; bir kaç kez değiştiğirilmek zorunda kalmıştı. Buna ilişkin haberleri Yeni Şafak yayınlamıştı. Günde Onbinlerce turistin uğrak yeri olan katedralde Arda Turan'lı afişlerin asılmasının önemli bir tanıtım olacağı belirtiliyor.



Fotoğraf ve video çekimi yapılacak


Dünyada faal futbol oynayan en popüler Türk futbolcu olarak gösterilen ve Euro 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı'nın kaptanı olacak futbolcu ile 2016 yılında iki fotoğraf çekimi ve 1 video çekimi gerçekleştirilecek. Arda Turan'a fotoğraf ve video çekimlerinde Türk derisi kullanılarak üretilen ayakkabı modelleri ve deri konfeksiyon ürünleri giydirecek. Reklam afişleri sektörle ilgili olarak dünyanın en prestijli fuar merkezlerinde, şehirlerinde ve tanıtım faaliyetlerinde yer alacak.


#Arda Turan
#Türk ayakkabı sektörü
#Süleyman Gürsoy
8 yıl önce