|

Emekliye bayram öncesi çifte müjde

Milyonlarca emekliye maaş ve bayram ikramiyelerine yönelik Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'ndan çifte müjde geldi. Bakan Sarıeroğlu emeklilerin maaşları ve ikramiyelerinin bayramdan önce ödeneceğini belirterek ödeme tarihlerini açıkladı.

Yeni Şafak
12:30 - 29/05/2018 Salı
Güncelleme: 12:50 - 29/05/2018 Salı
Yeni Şafak
​Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu
​Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Yeni Şafak ve TVNET ekiplerinin Anadolu'nun nabzını tuttuğu seçim otobüsünün konuğu oldu.

''MİLLET BAHÇESİ'NE İLGİ ÇOK BÜYÜK''

Sarıeroğlu, Türkiye'nin bugüne kadar ki en önemli seçimlerinden birinin 24 Haziran'da gerçekleştirileceğini dile getirerek, " Seçim çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bizler zaten AK Parti olarak her zaman sahadayız. Geçtiğimiz dönemde Ankara'dan vekil olma onurunu yaşamıştım. Benim için çok değerli bir dönemdi. Şimdi kendi memleketimden Adana'dan adayım. Adana seçimlere hazır. Sabah saatlerinden itibaren sokaklarında büyüdüğüm Kızılay caddesindeydim. Babam çok uzun süre burada esnaflık yaptı. Burada yine eski dostlarla, değerli arkadaşlarla görüştük.
Adana'ya yapılan yatırımların kentte muhteşem bir hava estirdiğini net bir şekilde söyleyebilirim.
Sizlerin de bildiği üzere Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı 'millet bahçeleri'nden biri de Adana'da yapılacak. Eski stadyumun olduğu yerde çok güzel bir millet bahçesi projemiz var. Bu yeni projemizin de kentte çok büyük bir ilgiyle karşılandığını görmek beni son derece memnun etti.

TARİHLER ÖNE ÇEKİLDİ

Bakanı Sarıeroğlu Ramazan Bayramı öncesinde emeklilerin alacağı bin liralık bayram ikramiyesi ve emekli maaşları ile ilgili de merakla beklenen tarihleri açıkladı.

Bayram öncesinde vatandaşları daha da rahatlatmak adına, hem emekli maaşlarımızın ödemelerini hem ikramiyelerimiz de bir önceki hafta yapmaya karar verdiklerini belirten Bakan Sarıeroğlu şöyle konuştu;


BAYRAM İKRAMİYESİ TARİHLERİ

Bağkur ve emekli sandığı emeklilerimizin ikramiyelerini, 7 Haziran 2018'de ödeyeceğiz. SSK emeklilerimizin ikramiyelerini de 8 Haziran 2018 tarihinde ödeyeceğiz.

EMEKLİ MAAŞLARI ÖDEME TARİHLERİ

Emekli sandığı emeklilerimizin maaşları ayın 1 - 5 arasında, SSK Bağkur emekli maaşlarımızı da 11 12 13 Haziran tarihlerinde ödemelerini gerçekleştirmiş olacağız.

#Bayram ikramiyesi
#Jülide Sarıeroğlu
#Emekli maaşı
6 yıl önce