|

İstanbul'da dev havacılık fuarı

Dünya havacılık sektörünü Türkiye’de buluşturan ve 27-30 Eylül arasında Türkiye’de düzenlenecek İstanbul Air Show kapılarını açıyor.

Yasin Yılmaz
04:00 - 27/09/2018 Perşembe
Güncelleme: 01:11 - 27/09/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Fuarda sergilenecek 40’dan fazla hava aracının toplam bedeli yaklaşık 1 milyar dolar olacak.
Fuarda sergilenecek 40’dan fazla hava aracının toplam bedeli yaklaşık 1 milyar dolar olacak.

Fuarda; sportif araçlardan, eğitim, haritalama, takip, arama, keşif, istihbarat gibi özel maksatlı hava araçlarına, genel maksatlı ve insansız hava araçlarından, iş jetleri ve helikopterlere, ticari uçaklara kadar birçok hava aracı sergilenecek. Türk şirketlerince henüz hiç kullanılmayan Türkiye lansmanını ilk kez İstanbul Airshow’da yapılacak hava araçlarının da fuarda yer alacağı öğrenildi.

1 MİLYAR DOLAR DEĞERİNDE

150’nin üzerinde firmanın katılımı ile düzenlenecek havacılık fuarında sergilenecek 40’dan fazla hava aracının toplam bedeli yaklaşık 1 milyar dolar olacak. Etkinliğe 35 bin ziyaretçi bekleniyor.

  • İstanbul, Teknofest sonrası önemli bir havacılık fuarına daha ev sahipliği yapıyor. İstanbul Airshow 2018, 27-30 Eylül tarihleri arasında Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apronu’nda düzenlenecek. Fuarda sergilenecek 40’dan fazla hava aracının toplam bedeli yaklaşık 1 milyar dolar olacak.
#İstanbul
#Havacılık
#Fuar
6 yıl önce