|

Remzi Gür, İngiltere'de başkanlığa oynuyor

Türk-İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası genel kurulu 24 Kasım tarihinde yapılacak. Ramsey Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Gür TBCCI genel kurulunda yönetime aday olduğunu açıkladı.

Yeni Şafak
01:00 - 22/11/2003 Cumartesi
Güncelleme: 12:05 - 21/06/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

İngiliz-Türk Ticaret ve Sanayi Odası'nın yıllık genel kurulu 24 Kasım Pazartesi günü yapılıyor. Ramsey Yönetim Kurulu Başkanı, işadamı Remzi Gür yeni dönemde yönetim için adaylığını açıkladı.

Genel kurul öncesi TBCCI üyeleriyle Pazar akşamı The Union Tavern'de yapılan toplantıda, halen yönetim kurulunda görev yapan üyelerin yanısıra, yeni üyelerin de aday olması yönünde görüş birliğine varıldı.

Yönetimde görev almak için aday olduğunu açıklayan Remzi Gür, yeni dönemde Oda'yı daha aktif hale getirmek için göreve talip olduğunu açıkladı.

Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Remzi Gür, genel kurulda üyelerin destek verip göreve getirmesi halinde yapacakları hizmetlerle ilgili görüşlerini şöyle açıkladı, "Türk-İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası, İngiltere ile Türkiye ve Kuzey Kıbrıs arasındaki ekonomik, sosyal ve siyasal ilişkilerin geliştirilmesi açısından önemli bir konuma sahiptir. Bu konum başta üyelerimiz olmak üzere İngiliz-Türk işadamları ve meslek grupları açısından daha bir ayrıcalık ifade etmektedir.

Türk-İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası'nın, İngiltere, Türkiye ve Avrupa Birliği eksenli iş fırsatlarını geliştirerek, bu fırsatları üyelerimizin tasarruf sahalarına çekmesi mümkündür.

Biz bu fırsatları değerlendirip, üyelerimizin hizmetlerine sunabilecek durumda olduğumuza inanıyoruz. Bizim yönetimimizde, üyeler ile yakın ilişki içersinde çalışarak özellikle şu hususları gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.

İngiliz iş çevrelerinin Türkiye'deki yatırımlarında öncülük ve rehberlik yapmak,

Türk yatırımcı ve iş çevrelerinin İngiltere'deki ticari faaliyetlerinde yol gösterici olmak,

Üyelerimizin uluslararası fuarlara katılmasını sağlamak ve diğer ülkelerde düzenlenen ticari faaliyetlerden yararlanmalarını temin etmek,

Türkiye'nin Avrupa Birliği yolundaki çalışmalarına hız kazandırılması ve iyileştirilmesi için, İngiliz ve Türk parlementerleri ve kamuoyu ile birlikte çalışmak ve İngiltere ve Türkiye arasındaki ekonomik faaliyetlerde birinci derecede başvuru merkezi olmak için profesyonel bir anlayışla ekip oluşturarak çalışacağız. Sizlerin fikir ve desteğine her zaman başvuracağımızı teyid eder, saygılar sunarım."

  • MUSTAFA KÖKER LONDRA


    ----------------- imza------------------

    ----------------- imza------------------



  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv
    20 yıl önce