|

Thales turizmin kalitesini arttıracak

Thales Tour Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Köşker, Türkiye'nin artık 'daha fazla tu-rist' yerine 'daha kaliteli bir turizmi nasıl yapabiliriz'i düşünmesi gerektiğini söyledi.

Yeni Şafak
01:00 - 21/11/2005 Pazartesi
Güncelleme: 10:44 - 4/07/2017 Salı
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

Kültür turizmi alanında gösterdiği başarılarla dikkat çeken Thales Tour Başkanı Cahit Köşker, 'daha fazla turist' yerine 'daha kaliteli bir turizmi nasıl yapabiliriz'in düşünülmesi gerektiğini söyledi.

Almanya'daki 5 yıllık yüksek eğitimimden sonra 1982 yılında Türkiye'de Tercüman-Rehber olarak turizme başlayan Köşker, şirket olarak Antalya'da kültür turizmi alanında faaliyet göstererek kısa sürede başarılı hizmetlere imza attıklarını ifade etti. Lüksemburg, Almanya ve İsviçre ile 2006 yılı bağlantılarını şimdiden oluşturduklarını anlatan Köşker, "Bence artık daha fazla turisti değil de, daha kaliteli bir turizmi nasıl yapabilirizi düşünmeliyiz. Ülkemizi daha iyi kondisyonlarla pazarlamayı, kendi içinde tutarlı bir örgütlenmeyle 'ucuz ülke' imajından kurtarıp, ülkemize ve insanımıza daha çok gelir getirmeyi hedeflemeliyiz. Aksi taktirde yabancı tur operatörlerini daha da zengin eden ülke olmaktan öteye gidemeyiz" dedi.



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
18 yıl önce