|

THY, 40 dev için görüşmelere başladı

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, Skylife dergisinde 2017 yılında yapılan çalışmalar ve şirketin 2023 yılı hedeflerinin yer aldığı bir yazı kaleme aldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/12/2017 Pazar
Güncelleme: 01:49 - 10/12/2017 Pazar
Yeni Şafak
​THY, 40 dev için görüşmelere başladı
​THY, 40 dev için görüşmelere başladı

2017 yılında Türk Hava Yolları olarak yeni uçuş noktaları açtıklarını ifade eden Ekşi “Türk Hava Yolları olarak 2017 yılında uçuş ağımıza eklediğimiz Konakri, Harkiv, Voronej, Samara, Phuket ve Edremit ile seyahat seçeneklerinizi daha da genişletmeye devam ettik. Ekim ayı itibariyle Ankara üzerinden Paris, Viyana, Berlin ve Frankfurt´a başladığımız direkt seferlerimizin yanı sıra, Antalya ve Trabzon üzerinden de farklı pek çok noktaya direkt seferlerimizle hizmet vermeye başladık" dedi.


YENİ DÖNEME HAZIRLIK

İstanbul'da yapımı devam eden ve inşaatının büyük bir bölümü tamamlanan yeni havalimanı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Ekşi, şunları söyledi: “İstanbul Yeni Havalimanı’nın hizmete girişiyle birlikte daha genişleterek sizlerin hizmetine sunacağız. Yeni havalimanı ile başlayacak bu yeni döneme geçişin hazırlıklarını olanla hızıyla sürdürüyoruz. Bu bağlamda, filomuza 40 adet yeni nesil geniş gövde uçağı dahil etmek üzere görüşmelere başladık”

#THY
#Uçak
#Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi
6 yıl önce