|

THY'den Akabe'ye haftada üç sefer

Cuma günü Özbekistan’ın Semerkant şehrine sefer başlatan Türk Hava Yolları, dün Ürdün’ün Akabe şehrini uçuş ağına ekledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 20/03/2018 الثلاثاء
Güncelleme: 00:43 - 20/03/2018 الثلاثاء
Yeni Şafak
Türk Hava Yolları’nın, Ürdün’de başkent Amman’ın ardından uçuş sağlayacağı ikinci nokta olan Akabe oldu.
Türk Hava Yolları’nın, Ürdün’de başkent Amman’ın ardından uçuş sağlayacağı ikinci nokta olan Akabe oldu.

Türk Hava Yolları’nın (THY) Ürdün’deki ikinci uçuş noktası Akabe’ye direkt seferleri dün itibariyle başladı. Türk Hava Yolları’nın, Ürdün’de başkent Amman’ın ardından uçuş sağlayacağı ikinci nokta olan Akabe’ye seferler, dün itibariyle haftanın 3 günü karşılıklı olarak icra edilecek.

“DURMAK YOK YOLA DEVAM”

Öte yandan bir açıklama yapan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, “Semerkant’tan sonra bugün de Ürdün, Akabe’yi açıyoruz. Durmak yok, yola devam! Peki ya kendi uçağımız ile gitmediğimiz yerler? Kendi uçtuğumuz 302 noktaya ilave olarak; 49 uçuş anlaşmamız ile 191 noktaya da sizleri ulaştırıyoruz. Kısacası 302+191=493 yer kapsamamız altında” dedi.


Gidiş-dönüş 404 dolar

İstanbul’dan, Ürdün’ün önemli liman şehri Akabe’ye, tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş; 404 Amerikan Doları’ndan başlayan ücretlerle seyahat edilebilir. Ayrıca, Miles&Smiles üyeleri Türkiye çıkışlı yolculuklarda, seyahatlerinin 11 Haziran 2018, AQJ çıkışlı yolculuklarda ise seyahatlerinin 12 Haziran 2018 tarihine kadar tamamlanması hâlinde, yüzde 25 mil indirimli ödül biletle seyahat edebilir ve uçuş sınıflarını yükseltebilirler.

#THY
#Akabe
#Ürdün
٪d سنوات قبل