Trabzon’da villa satışında 'Salah' taktiği: Pazarlama yöntemi gündem oldu
09:18, 25/09/2026, Cuma
Diğer

Muhammed Salah’ın Trabzonspor’a transferi şehirde gündelik hayata da yansımaya başladı. Papara Park’a yaklaşık 500 metre uzaklıktaki 3 katlı villa, bu kez “Muhammed Salah’a komşu ol” sloganıyla 31 milyon liralık fiyat etiketiyle alıcı bekliyor.
Muhammed Salah’ın Trabzonspor’a transferi, futbol gündeminin ötesine taşarak kentte farklı alanlarda da kendini göstermeye başladı. Mısırlı yıldızın adı bu kez bir gayrimenkul ilanında satış stratejisinin parçası oldu.

Trabzonspor’un maçlarını oynadığı Papara Park’ın yaklaşık 500 metre yakınındaki Akyazı bölgesinde bulunan 3 katlı villa, 31 milyon TL fiyatla satışa çıkarıldı. İlanı dikkat çekici hale getiren ise villanın konumundan çok kullanılan slogan oldu.

31 MİLYON TL'LİK VİLLADA SALAH GÖNDERMESİ
Villanın tanıtımında, stada olan yakınlığı ön plana çıkarılırken potansiyel alıcılara “Mohamed Salah’a komşu ol” ifadesiyle seslenildi. İlanda ayrıca taşınmazın Trabzonspor Stadı’nın karşısında bulunduğu belirtildi.

Salah’ın transferiyle Trabzon’da oluşan yoğun ilgi, böylece bir konut satış ilanının pazarlama diline de yansıdı. Villa için belirlenen 31 milyon TL’lik fiyatın yanı sıra yıldız futbolcunun adına yapılan gönderme de ilanın sosyal medyada dikkat çekmesine neden oldu.

SALAH'IN İSMİ DAHA ÖNCE DE GÜNDEME GELMİŞTİ
Salah’ın Trabzon’daki etkisi yalnızca villa ilanıyla sınırlı kalmadı. Daha önce Kürtün’de bir yaylanın girişine “Salah Yaylası” yazılı bir tabela yerleştirilmiş, tabela kısa sürede sosyal medyada gündem olmuştu.

Mısırlı yıldızın Trabzonspor’a transferinin ardından ortaya çıkan bu örnekler, Salah’ın isminin kentte futbol dışındaki alanlarda da kullanılmaya başlandığını gösterdi. Son örnek ise Akyazı’daki 31 milyon TL değerindeki villa ilanı oldu.



