|

Aile faciası

Antalya, korkunç bir aile trajedisine sahne oldu. Fidan yetiştiriciliği yapan Muammer Gün, geçirdiği cinnet sonucu 11 yaşındaki oğlu Victor G ve 15 yaşındaki kızı Leyla’yı zehirleyerek, Rus eşi Anna’yı da pompalı tüfekle öldürdü. Sabaha kadar cesetlerin başında bekleyen baba, polisi aradıktan sonra aynı silahla hayatına son verdi

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/02/2017 الأربعاء
Güncelleme: 05:38 - 15/02/2017 الأربعاء
Yeni Şafak
Eşi ve 2 cocuğunu öldürüp intihar etti.
Eşi ve 2 cocuğunu öldürüp intihar etti.

Antalya'nın Aksu ilçesinde iki çocuğu ve Rus uyruklu eşini öldüren kişi, daha sonra intihar etti. Korkunç olay, önceki akşam Solak Mahallesi'ndeki tek katlı gecekonduda yaşandı. Fidan yetiştiriciliği yapan 60 yaşındaki Muammer Gün, henüz bilinmeyen bir nedenle geçirdiği cinnet sonucu 11 yaşındaki oğlu Victor Gün ile 15 yaşındaki kızı Leyla Gün'ü tarım ilacı karıştırdığı şekerlerle zehirleyerek öldürdü. Gün, daha sonra özel bir okulda İngilizce öğretmenliği yapan Rus uyruklu eşi 37 yaşındaki Anna Gün'ü de pompalı tüfekle başından vurdu. Rus eş de olay yerinde can verdi.



SABAHA KADAR BEKLEDİ


Sabaha kadar eşi ve çocuklarının cansız bedenlerinin başında bekleyen Muammer Gün, sabah saat 10.00 sıralarında 155 Polis İmdat hattını arayarak, eşi ve çocuklarını öldürdüğünü söyledi. Evinin adresini polise verdikten sonra telefonu kapatan Muammer Gün, eşini vurduğu tüfekle intihar etti. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, Muammer Gün, eşi ve 2 çocuğunun cesetleriyle karşılaştı. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, çocukların zehirlenerek, kadının ise tüfekle başından vurularak öldürüldüğü belirlendi. Cesetler, incelemenin ardından otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.



10 GÜN ÖNCE TAŞINMIŞLAR


Polis ekipleri, yaptıkları incelemenin ardından evi ve bahçeyi mühürledi. Evin bahçesinde çocuklardan geriye bisikletleri ve evin duvarlarına yaptıkları kedi resimleri kaldı. Bahçesinde Rusça bazı yazılar da bulunan evin giriş kapısının önünde yer alan ve içerisinde tarım ilaçları olan dolabın kapısının açık olması dikkati çekti. Solaklar Mahallesi Muhtarı Ahmet Demir, ailenin yaklaşık 10 gün önce olayın yaşandığı gecekonduya taşındıklarını ve bu nedenle fazla tanımadıklarını söyledi.





Değerini bilemedik


Baba Muammer Gün'ün, hayatına son vermeden önce, eşi ve çocuklarının adı ile ailesinin Rusya'da yaşayan anne, baba ve dayısının isimleriyle telefon numaralarını yazdığı kağıdı evin dış kapısına asması dikkat çekti. Notta, “Cenazeler Rusya'ya gidecekse bu adreslere gönderilsin. Bu numaralara ulaşın. Biz bu insanların kıymetini bilemedik, Rusya'da bilsinler” ifadeleri yer aldı. Çalkaya 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu 8'inci sınıfa giden Leyla Gün'ün okul birincisi olduğu, yarı yıl tatilinde 5 yıldızlı otelde 3 günlük tatil kazandığı öğrenildi.







#Antalya
#Aksu
#Cinayet
٪d سنوات قبل