|

Almanya'da ölü bulunan Türk boksör defnedildi

Hamburg'da ormanlık alanda cesedi bulunan 22 yaşındaki profesyonel boksör Keser, memleketi İzmir'de defnedildi. Acılı anne Pınar Hediye Keser, "Oğlumun katilleri bulunmadan ben oğlumu gömmüyorum" diye konuştu.

Yeni Şafak
17:47 - 29/07/2017 Cumartesi
Güncelleme: 17:49 - 29/07/2017 Cumartesi
AA
Almanya'da ölü bulunan Türk boksör defnedildi.
Almanya'da ölü bulunan Türk boksör defnedildi.

Hamburg kentinde 23 Haziran'da kaybolduktan sonra 21 Temmuz'da cesedi ormanlık alanda silahla vurulmuş halde bulunan Keser'in cenazesi, uçakla İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na getirildi.

Konak'taki Murat Reis Camisi'nde kılınan cenaze namazı öncesi babası Cemil ve annesi Pınar Hediye Keser, taziyeleri kabul etti. Tunahan Keser'in cenazesi, kılınan namazın ardından Urla Zeytinalanı'nda toprağa verildi.

"Oğlumun katilleri bulunmadan ben oğlumu gömmüyorum"

Cenazeye elinde Türk bayrağı ile katılan anne Keser, oğlunun Almanya doğumlu olduğu halde Türk vatandaşı olduğunu, profesyonel boksör olarak yakın zamanda önemli bir boks maçına hazırlandığını ifade etti. Oğlunun neden öldürüldüğünü anlayamadığını ifade eden Pınar Hediye Keser, şunları kaydetti:

  • "Oğlumun katilleri bulunmadan ben oğlumu gömmüyorum. Ne zaman ki onun katilleri bulunacak, ben oğlumu gömeceğim. O zaman ağlayacağım, şimdi ağlamıyorum. Çünkü oğlumun katilleri dışarıda geziyorlar. İnşallah kanun onları bulur ve gerekli cezayı verir."
#Almanya
#boksör
#cenaze
#Tunahan Keser
7 yıl önce