|

Attan düşen ağabey de 3 aydır komada

Atıyla ölü bulunan seyisin ağabeyinin de 3 ay önce attan düştüğü ve yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiği ortaya çıktı.

İbrahim Yıldız
00:00 - 9/08/2009 Pazar
Güncelleme: 03:17 - 9/08/2009 Pazar
Yeni Şafak
Attan düşen  ağabey de 3 aydır komada
Attan düşen ağabey de 3 aydır komada

Cem Yılmaz'ın başrolde oynadığı "Yahşi Batı" filminde dublörlük yapmak için 80 köylüsüyle birlikte Kemerburgaz'a gelen seis Ramazan Eser'in en sevdiği atın ölümüne neden olmasıyla acı bir tesadüf de ortaya çıktı.

Huysuzlaşan atını sakinleştirmek için gezdiren Eser, daha sonra atıyla kaybolmuştu. Yapılan aramaların ardından Eser'in cesedi bir bataklıkta bulundu. Beklenmedik ölümüyle film ekibini yasa boğan Eser'in, Uşak'ta yaşadığı ciritle uğraştığı öğrenildi. Eser ile birlikte 80 kadar köylüsünün de atlarıyla birlikte film çekimleri için İstanbul'a geldiği, aynı zamanda atların bakımından sorumlu oldukları ortaya çıktı.

KADERLERİ AYNI OLDU

Eser'in yakınları, iki kardeşin de at sevgisinin onların yaşamına mal oulduğunu söyledi. Yakınları, ailece atlara düşkün olan ve at bakıcılığı yapan Ramazan Eser'in ağabeyi Mehmet Eser'in de 3 ay önce cirit oynarken düştüğünü belirtti. Ağır yaralanan Mehmet Eser'in hastaneye kaldırıldığını kaydeden aile yakınları, ağabey Eser'in 3 aydan bu yana yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi verdiğini ifade etti.

15 yıl önce