|

Bahçeli: Gökçek aday olmak isterse bize şeref kazandırır

MHP lideri Bahçeli, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in MHP'den aday olacağı iddialarına yanıt verdi. Bahçeli, "Sayın Gökçek'e herhangi bir önerimiz olmamıştır. Melih Bey değerli bir şahsiyettir onu belediye başkanı olarak görmek istiyoruz. Aday olmak istiyorsa o da ayrı bir konudur MHP'ye şeref kazandırır" dedi.

Yeni Şafak
16:00 - 29/10/2018 Monday
Güncelleme: 17:40 - 29/10/2018 Monday
Yeni Şafak
Melih Gökçek - Devlet Bahçeli
Melih Gökçek - Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye Vakfının açılışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, Melih Gökçek'in yerel seçimlerde partisinin Ankara adayı olarak gösterileceği iddialarına ilişkin konuştu.

  • Bahçeli, "Sayın Melih Gökçek beyle yakın bir tarihte görüşmemiz olmamıştır. Kendilerine Ankara'da MHP’nin Ankara'da adaylığı konusunda önerimizde bulunmamaktadır. Melih bey değerli bir şahsiyettir. Onu belediye başkanı olarak görmek istiyoruz. 'Milliyetçi Hareket Partisi'nde de belediye başkanı olur ise canı gönülden destekleriz' şeklinde yaklaşımlar vardır. Biz bunların hepsini dinliyoruz, değerlendiriyoruz. Aday olmak istiyorsa o da ayrı bir konudur MHP'ye şeref kazandırır"' ifadelerini kullandı.


"İstanbul'da sürprizimiz olabilir"

Bahçeli, "MHP her ilde her seçim bölgesinde kendi adayları ile seçime girecektir. Cumhur ittifakı sürüyor, yerel ittifakta yokuz. İstanbul'dan bir sürprizimiz olabilir" diye konuştu.

#Gökçek
#Bahçeli
6 years ago