|

Bakan Kirişci darbedilen orman muhafaza memuru ile görüştü: Süreci yakından takip edeceğim

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Osmaniye'de kaçakçılarla mücadele ederken darbedilerek ağır yaralanan orman muhafaza memuru Atilla Yıldız'ı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

00:53 - 16/05/2022 Pazartesi
Güncelleme: 00:59 - 16/05/2022 Pazartesi
AA
Orman muhafaza memuru Atilla Yıldız
Orman muhafaza memuru Atilla Yıldız

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, sosyal medya hesabından, Osmaniye'de darbedilen orman muhafaza memuru Atilla Yıldız ile ilgili paylaşımda bulundu.

Bakan Kirişçi, paylaşımında,
"Osmaniye'de kaçakçılarla mücadele ederken ağır yaralanan orman muhafaza memurumuz Atilla Yıldız'ı arayarak geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Osmaniye Valimiz Erdinç Yılmaz ile de durumu değerlendirerek, hukuki süreci yakından takip edeceğimi belirttim"
ifadesini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Olay, dün Yarpuz Köyü yolunda meydana geldi. İl Orman İşletme Müdürlüğü’nde görevli orman muhafaza memurları, kaçak kesilmiş odun taşıdığı belirlenen kamyoneti durdurdu.

Kamyonet, işlemler için Dereli köyündeki Orman İşletme Müdürlüğü deposuna çekildi. Bu sırada kamyonetteki 4 kişi, tartıştıkları orman muhafaza memuru Atilla Yıldız’ı dövdü.

ZOR KURTARDILAR

Yıldız’ı meslektaşlarının müdahalesi ile köylülerin elinden zor kurtarıldı. Başından ve gözünden yaralanan Yıldız, ambulansla önce Osmaniye Devlet Hastanesi’ne daha sonra Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yıldız’a saldıran 4 şüpheli, gözaltına alındı.

#Atilla Yıldız
#Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci
2 yıl önce