|

Bayramda evlerine ateş düştü

Konya''nın Seydişehir ilçesinde sulama kanalına düşen çocuk ile onu kurtarmak için suya atlayan ağabeyi, babası ve amcasından acı haber geldi. Önceki akşam cesedi bulunan amcadan sonra, akıntıya kapılan baba ve oğullarının cansız bedenlerine de dün sabah ulaşıldı.

Aa
00:00 - 29/07/2014 Salı
Güncelleme: 23:30 - 28/07/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Bayramda evlerine ateş düştü
Bayramda evlerine ateş düştü

Konya''dan babasıyla kabir ziyareti için geldiği Seydişehir ilçesine bağlı Kumluca Mahallesi yakınlarında önceki gün kanala düşen Semihcan Celebe (13) ile onu kurtarmak için kanala girdikten sonra kaybolan 3 kişiden, ağabeyi Hüseyin (17) ve babası Oğuz Celebe''yi (44) arama çalışmaları dün sabah erken saatlerde yeniden başladı. Arama kurtarma ekipleri yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından baba ve iki oğlunun cesedine ulaştı.

8 KM UZAKTA BULUNDU

Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, olay yerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sulama kanalında kaybolan baba ve iki çocuğun cesedine ulaştıklarını söyledi. Akıntıya kapılan baba Oğuz Celebe''yi olay yerinden 3 kilometre, Hüseyin''i 4 kilometre, Semihcan''ı ise 8 kilometre uzaklıkta bulduklarını belirten Sonel, ''Bugün 05:30''da AFAD ve jandarma ekiplerince başlayan arama çalışmaları 07.30''da sonuçlandı'' dedi. 4 kişinin cenazesi dün defnedildi.

SULAMA KANALINA DÜŞTÜLER

Önceki gün, Seydişehir''de sulama kanalına düşen Semihcan Celebe ile onu kurtarmak için suya atlayan ağabeyi Hüseyin, babası Oğuz ve amcası Yavuz Celebe akıntıya kapılarak kaybolmuş, yapılan aramada amcanın cansız bedenine ulaşılmıştı.

Balık tutmaya giden Celebe ailesinin 13 yaşındaki oğlu Semih Can Celebe, dengesini kaybedip sulama kanalına düştü. Semih Can''ı kurtarmak isteyen babası Oğuz Celebe, ağabeyi Hüseyin ve amcası Yavuz Celebe, girdiği suda akıntıya kapılıp kayboldu.

10 yıl önce