|

Beyaz zehire son kurban Melis

Fatih'te aşırı dozda uyuşturucu ve alkol aldıktan sonra hastaneye kaldırılan 16 yaşındaki Melis A. hayatını kaybetti. Melis'e uyuşturucu vererek ölümüne neden olduğu öne sürülen arkadaşı gözaltında

Yeni Şafak
00:00 - 11/07/2006 Salı
Güncelleme: 15:11 - 6/06/2017 Salı
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

Anne ve babası 12 yıl önce boşanmış olan 16 yaşındaki Melis. A., cuma akşamı arkadaşlarıyla buluştuktan sonra Fatih'te M.H.A isimli erkek arkadaşının evine gitti. Evde M.H.A'yla birlikte uyuşturucu ve alkol aldığı öğrenilen genç Melis, gece fenalaşınca 3 kişi tarafından Vakıf Gureba Hastanesi'ne, oradan da özel bir hastaneye sevkedildi. Bir gün yoğun bakımda kalan genç kız öldü. Genç kızın cenazesini almaya gelen annesi ve babası, kızlarının "Kızımız değil alkol ve uyuşturucu, iğneden bile korkardı" dedi.

Olaydan sonra kayıplara karışan Fatih'teki evin sahibi olduğu öğrenilen M.H.A gözatına alındı. Melis'in anne babası genç kızın cenazesinde gözyaşlarına boğulurken, yaşananlara isyan etti. Kızının çok iyi bir öğrenci ve sporcu olduğunu belirten Akpınar, "Kızım çok sevilen bir insandı. Sporda o kadar iyiydi ki onu isteyen kulüpler bile vardı. Kızımı zehirlediler ve öldürdüler. Bu olayla ilgili adalet sorumluları yakalayıp cezalandırmazsa, biz kendi adaletimiz arayacağız" şeklinde konuştu.

  • YASİN YILMAZ / İSTANBUL


  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv
    18 yıl önce