|

Bunun adı ikiyüzlülük

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, 24 TV canlı yayınında Twitter'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sansür uygulamasını çifte standart olarak değerlendirdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 31/03/2016 Perşembe
Güncelleme: 00:19 - 31/03/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Yapılanın sahte demokratlık olduğunu belirten Akdoğan, “Erdoğan'a hakaret edildiği zaman 'katil Erdoğan' diye yazdıklarında niye müdahale etmediler, niye karşı çıkmadılar? 'Erdoğan'ı seviyoruz' diye atılan tweetlerde bir hakaret var mı? Niye rahatsız oluyorsunuz? Erdoğan sevgisi niye çıldırtıyor bazılarını?” diye konuştu.



BUNUN İZAHI YOK


“Erdoğan'ı seviyoruz lafı neden seni çıldırtıyor? Bu soruya cevap bulmak lazım, ne oldu da bunu sansür uyguluyorsun?” diye soran Akdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın küresel düzeyde bir aktör olarak öne çıkmasının Türkiye düşmanlarını rahatsız ettiğini söyledi. Twitter'ın yaptığı sansürcü yaklaşımın doğru olmadığını vurgulayan Akdoğan, “Bunlar çifte standarttır, ikiyüzlülüktür, bu sahte demokratlığa son vermeleri lazım. Sahte hesaplar üzerinden hakaret edildiğinde hedef gösterildiğinde müdahale etmiyorsun ama sevgi gösterisinde müdahale ediyorsun, bunun izahı yoktur.” değerlendirmesinde bulundu.



Akdoğan, IŞİD'in Tazehurmatu kentinde bir okula yaptığı kimyasal saldırıda yaralanan ve Polatlı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Türkmenleri ziyaret etti. Aralarında 1 yaşındaki Tuga Yaşar ile 11 yaşındaki Ali Mahmut'un da bulunduğu yaralılarla tedavi gördükleri odalarda görüşen Akdoğan, ailelerle de bir araya geldi. Hastanede 22 Türkmen'in tedavi gördüğünü belirten Akdoğan, “Okul açıldığı gün okula bu şekilde bir saldırıda bulunulması, doğrudan sivillere, masumlara, çocuklara dönük bir saldırıda bulunulması başlı başına bir vahşettir. Onun ötesinde kimyasal silah kullanılması bir insanlık suçudur” dedi.




#Yalçın Akdoğan
#sansür uygulaması
8 yıl önce