|

Büşra hemşireye tehdit yönelten şahıs gözaltına alındı

Ankara Şehir Hastanesi'nde görev yapan Büşra hemşire, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan sosyal medya hesabından aşure istemiş, bu isteğinden dolayı Süleyman Kaan Altınok isimli bir şahsın çirkin tehdidine maruz kalmıştı. Durumdan haberdar olan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Büşra hemşireyi arayıp konuştuğunu belirterek desteğini göstermişti. Emniyet Genel Müdürlüğünün açıklamasına göre tehdit yönelten şahıs gözaltına alındı.

21:22 - 31/08/2020 Pazartesi
Güncelleme: 22:01 - 31/08/2020 Pazartesi
Yeni Şafak
Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

Ankara Şehir Hastanesi'nde görevli Büşra hemşire, twitter üzerin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı etiketleyerek kendisinden aşure istemişti.

Bakan Koca'dan destek

  • Büşra hemşirenin bu isteği üzerine
    Süleyman Kaan Altınok
    isimli bir şahıs çirkince paylaşımda bulunup hemşireyi tehdit etmişti. Olayı öğrenen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Büşra hemşireyi arayarak desteğini belirtmişti.

Gözaltına alındı

Emniyet Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma göre söz konusu şahıs
alındı.
Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

  • "Sosyal medyada bir hemşireye karşı hakaret ve tehditte bulunan @SKaanaltnok1 rumuzlu hesabın yöneticisi Süleyman Kaan Altınok isimli şahıs, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce gözaltına alınmış olup hakkında adli işlem başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

#Fahrettin Koca
#Mansur Yavaş
#Aşure
#Hakaret
4 yıl önce
default-profile-img