|

Cani yakalandı

Muş’ta cinnet getiren ve ailesinden 5 kişiyi öldüren özel güvenlik görevlisi Mehmetcan Aykan yakalandı. Karaağaçlı beldesindeki bir evde sabaha karşı yakalanan ve gözaltına alınan Aykan, evini yıktığını hatırladığını, ama ne yaptığını bilmediğini söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/09/2017 Pazar
Güncelleme: 00:37 - 10/09/2017 Pazar
Yeni Şafak
Cinnet getirip aileisni katleden cani yakalandı
Cinnet getirip aileisni katleden cani yakalandı

Muş’ta psikolojik sorunları olduğu iddia edilen özel güvenlik görevlisi, önceki gün cinnet getirerek ailesinden 5 kişiyi katletti. Evli ve 6 çocuk babası olan Mehmetcan Aykan, Sungu beldesindeki evinde 1 buçuk yaşındaki oğlu Mushap, eşi, kızkardeşi ve amcasının gelini Besra ve ağabeyinin eşi Vahide’yi silahla ateş açarak öldürdü. Zanlı Aykan, dün sabaha karşı yapılan operasyonla yakalanarak adliyeye sevkedildi.

TOPRAĞA VERİLDİLER

İşyerinin kendisine verdiği silahla katliam yapan Aykan, Jandarma Özel Hakekat ekipleri tarafından sabaha karşı Karaağaçlı beldesindeki akrabalarının yaşadığı evde gözaltına alındı. Mehmetcan Aykan 14 kilometre uzaklıktaki evinin bulunduğu Sungu Beldesi’ne götürüldü. Geniş güvenlik önlemi altında cinayetin işlendiği iki evde de tatbikat yapıldı. Aykan, evni yıktığını ve ailesini katlettiğini hatırladığını ancak başka birşey hatırlamadığını söyledi. Zanlı, ifadesi alınmak üzerien jandarma karakoluna götürüldü.


Özel güvenlik görevlisinin öldürdüğü ailesi ve yakınlarından 5 kişi ise Malatya Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından gece Muş’un Sungu beldesinde defnedildi. Aykan'ın yakalanması için il genelinde güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkartılmıştı.

#Muş
#Güvenlik görevlisi
#Cinnet
#Katliam
7 yıl önce