CHP özür borçlu

Resul Ekrem Şahan
04:00, 16/05/2023, Salı
Yeni Şafak
CHP özür borçlu
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik.

K Parti MYK sonrası açıklamalarda bulunan Sözcü Ömer Çelik, “Aynı siyasi değerlerle kampanyamızı yürüteceğiz. Dün bir CHP klasiği önümüze geldi. Daha seçimi kazanmadan hangi bürokratın görevden alınacağını listelemişler. Demokrasiye aykırı davranışlar sergilemeye devam ediyorlar. Dün bunu Anadolu Ajansı için de yapmaya kalktılar. Bu yapılan şey milli iradeye karşı demokrasi gaspıdır. ” dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, seçim gecesi manipülatif açıklamalarda bulunan CHP Genel Merkezi’nin özür borçlu olduğunu söyledi. AK Parti MYK sonrası açıklamalarda bulunan Sözcü Ömer Çelik, “Aynı siyasi değerlerle kampanyamızı yürüteceğiz” dedi. Çelik, şunları kaydetti: Dün bir CHP klasiği önümüze geldi. Daha seçimi kazanmadan hangi bürokratın görevden alınacağını listelemişler. Demokrasiye aykırı davranışlar sergilemeye devam ediyorlar. Dün bunu Anadolu Ajansı için de yapmaya kalktılar. Bu yapılan şey milli iradeye karşı demokrasi gaspıdır. Vatandaşlarımıza sadece bir kanaldan yanlış bilgi verildi. O da; CHP Genel Merkezi’dir. Manipülasyonu ortaya çıkaran Sayın Yavaş ve İmamoğlu’nun ortaya koyduğu değerlendirmelerdir. Dün söylediklerinin tamamı yanlış çıkmıştır. Bugün yine hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam ediyorlar. Dün manipülasyona tevessül eden tek yer Sayın Yavaş ve İmamoğlu’nun açıklamalarıdır. Milletimize özür borçlulardır.

***

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan kritik seçim sonrası partisinin ilk MYK toplantısına başkanlık etti. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda seçim sonuçları masaya yatırıldı. İl il bölge bölge oy oranları ele alındı. Oyların düştüğü bölgelerin ana gündem maddesi olduğu toplantıda genel bir seçim değerlendirmesi yapıldı. Muhalefetin önde olduğu şehirlerde nasıl bir yol izlenmesi gerektiğinin tartışıldığı toplantıda aynı zamanda 2’nci tur için nasıl bir kampanya yürütüleceği de ele alındı. İlk hedefin 14 Mayıs seçim haritasında oluşan kırmızı renklerin 2. turda turuncuya çevrilmesi planlandı.



Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026