|

E-5'te 'kriko' terörü

İstanbul'da bir kişi, E-5 karayolu üzerinde başka bir aracın aynalarını, camlarını elindeki kriko ile paramparça etti. Çevreden geçerken kendilerine korna çalan sürücülere de hareketler yapan grup elini kolunu sallayarak olay yerinden uzaklaştı.

Yeni Şafak
12:58 - 5/08/2018 Pazar
Güncelleme: 13:09 - 5/08/2018 Pazar
Diğer
Elindeki kriko ile aracı parçalayan trafik magandası korku dolu anlara sebep oldu.
Elindeki kriko ile aracı parçalayan trafik magandası korku dolu anlara sebep oldu.

İstanbul Küçükçekmece'de E-5 karayolu üzerindeki Beşyol Durağı'nda dün durakta bulunanları dehşete düşüren anlar yaşandı.

İddiaya göre bir trafik magandası, tartıştığı sürücünün aracını kriko (kaldırıcı) ile adeta haşat etti.

Habertürk'ün haberine göre, aracı hasara uğrayan sürücünün görüntüye yansımadığı olayın tam olarak neden yaşandığı netlik kazanmazken şüpheli önce duran aracın ön kaportasına kriko ile defalarca vurdu. Ardından aracın sağ ön ve arka camını, aynasını tuzla buz etti.

Şüpheli daha sonra aracın sol tarafına geçip aracın sol aynasını ve camlarını kırdı. Bu sırada saldırganın yanında iki kişinin daha olduğu ve onu durdurmaya çalıştığı görüldü.

Korna çalana küfür

Saldırgan ile yanındaki iki arkadaşı bir dakika süren bu olayın ardından park halindeki araçlarına yöneldi. Ancak yola çıkarken önüne kırdıkları başka bir aracın sürücüsünün kornaya basması üzerine gruptan arkada oturan bir kişi kapıyı açıp, kendilerine korna çalan sürücüye küfür etti. Diğer sürücünün durması üzerine grubun içinde olduğu araç akan trafiğe girerek gözden kayboldu.

#E-5
#Maganda
#Kriko
#Trafik
6 yıl önce