|

Erbakan Hoca dualarla anıldı

Milli Görüş lideri ve eski Başbakan Necmettin Erbakan Hoca, vefatının 5. yıldönümünde çeşitli programlarla anıldı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen vatandaşlar Hoca'nın kabrinin başında dua etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/02/2016 الإثنين
Güncelleme: 23:10 - 28/02/2016 الأحد
Yeni Şafak

Milli Görüş lideri ve Eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 5. yıldönümünde düzenlenen programlarla anılmaya devam ediyor. 27 Şubat 2011 tarihinde vefat eden Erbakan için ilk program vefatının 5. yıldönümünde Merkezefendi'deki kabri başında yapıldı. Erbakan Vakfı tarafından düzenlenen “Yeni bir dünya Necmettin Erbakan” programı dün akşam İstanbul kongre merkezinde düzenlendi. Saadet Partisi tarafından düzenlenen programda ise Erbakan için yatsı namazından sonra Eyüp Sultan Camii'nde mevlid okutuldu.



GÜN BOYU ZİYARET

Necmettin Erbakan'ın kabri gün boyu ziyaretçi akınına uğradı. Sabah namazı sonrası Erbakan'ın mezarı başında toplanan vatandaşlar, Kur'an okuyup, dua etti. Erbakan'ı kabri başında ziyaret eden Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ertan Sütçü "Erbakan hocamız vazifesini hakkıyla tamamladı, bize örnek bir isim olarak, lider olarak, dava adamı olarak son nefesini verdi. Bizlerin üzerinde de büyük bir miras ve dava bıraktı. İnşallah Cenab-ı Hak onun bıraktığı bu davayı hedefine ulaştırmayı bizlere nasip eylesin" dedi.


#Necmettin Erbakan Hoca
#vefat
#kabir
٪d سنوات قبل