Erzincan’da fırınlara sıkı denetim: Gramaj eksiğine ceza
21:43, 10/04/2026, Cuma
IHA

Denetimlerde el konulan simitler ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.
Erzincan Belediyesi Zabıta ekipleri, kent genelinde fırın ve unlu mamul üretimi yapan 77 iş yerini denetledi. Kontrollerde gramaj eksikliği tespit edilen bir işletmeye cezai işlem uygulanırken, el konulan simitler huzurevi ve sevgi evlerine gönderildi. Denetimlerin, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşması amacıyla sürdürüldüğü belirtildi.
Erzincan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırın ve unlu mamul üretimi yapan iş yerlerine yönelik denetim gerçekleştirdi.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşabilmesi amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında, belediye sınırları içinde faaliyet gösteren tandır ekmeği, simit ve ekmek üretimi yapan 77 iş yeri kontrol edildi.
Denetimlerde gramaj eksikliği tespit edilen 1 işletmeye cezai işlem uygulanırken, el konulan simitlerin huzurevi ve sevgi evlerine gönderildiği bildirildi.

Gündem
Erzincan- Sivas kara yolu Sakaltutan Geçidi’nde ulaşıma kar engeli

Gündem
26 yıldır takım elbise giymeden dışarı çıkmıyor

Gündem
Freni patlayan kamyon uçuruma yuvarlandı: Sürücü araçtan atladı
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.