|

Her gün bir yıl dönümü

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı’ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı’na düzenlenen saldırıda şehit olan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan’ın ailesi, kendilerini hep gururlandıran oğullarının acısını yüreğinde yaşıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/07/2018 Friday
Güncelleme: 02:20 - 13/07/2018 Friday
Yeni Şafak
 Ufuk Baysan’ın ailesi, kendilerini hep gururlandıran oğullarının acısını yüreğinde yaşıyor.
Ufuk Baysan’ın ailesi, kendilerini hep gururlandıran oğullarının acısını yüreğinde yaşıyor.

Ankara’nın Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Daire Başkanlığı’na düzenlenen hava saldırısında şehit düşen Baysan’ın babası Ramazan Baysan, yaşadıkları acının unutulmasının çok zor olduğunu belirtti. hatırlamadığım gün yoktur” dedi.

OĞLUM HEP GURUR VERDİ

Hain kalkışmada evladını kaybeden bir anne-baba olarak içlerindeki acının asla dinmeyeceğinin altını çizen Baysan, “Bizim gibi yüzlercesi var, unutulur mu? İkinci yılı olacak ama benim için her gün bir yıl dönümü gibi, unutulmuyor. Gece gündüz attığım her adımda hep gözümün önüne geliyor, onu Oğluna mesleğe girdiğinden ölünceye kadar tam olarak güvendiğini aktaran baba Baysan, şöyle konuştu: “Oğlum benim güvenimi hiç istismar etmedi. O, gerçek anlamda özenerek ve isteyerek mesleğinin hakkını verdi” Kalkışmanın ardından FETÖ ile bağlantısı olan kişilerin gözaltına alınarak yargılanmaya başlandığını anlatan Baysan, FETÖ’nün üst düzey yöneticilerinin de yakalanmasını istedi. Anne Hanife Baysan ise oğlunun fotoğrafından gözünü ayırmadan yaşlı gözlerle “Bir gün olsun unutmadık ki. Hep gelecek zannediyorum. Çok zor. Benim oğlum hep gurur verdi bize, çocukluğundan beri hep gururlandırdı bizi” ifadelerini kullandı.

#Ufuk Baysan
#Şehit
6 years ago