|

Hırsızlık şüphelileri 'otelde yer var' denilerek yakalandı

Manisa'daki evlerden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla 1'i kadın 7 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından 3 zanlı serbest bırakılırken, 4 kişi adliyeye sevk edildi. Zanlıların bir otele geldiğini ve yer olmadığı için ayrıldığını öğrenen polis, yakalanmaları operasyon başlattı. Resepsiyon görevlisi, şüphelileri arayıp otelde yer açıldığını söyleyen bir telefon görüşmesi yaptı. Otele gelen zanlılar, kıskıvrak yakalandı.

Yeni Şafak
18:00 - 27/11/2018 Salı
Güncelleme: 18:11 - 27/11/2018 Salı
DHA
Operasyon sonucunda biri kadın 7 kişi gözaltına alındı.
Operasyon sonucunda biri kadın 7 kişi gözaltına alındı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinden yapılan hırsızlıkların ardından, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Güvenlik kamerası görüntülerinin kayıtları ve eşkal bilgileriyle araştırmalarını sürdüren polis, zanlıların R.S., M.N.A., F.O., B.Y., F.K., M.A.T. ve A.Ö. olduğunu tespit etti. Zanlıların bir otele geldiğini ve yer olmadığı için ayrıldığını öğrenen polis, yakalanmaları için önlem aldı.

Otele çağrılan zanlılar tutuklandı

  • Resepsiyon görevlisi, şüphelileri arayıp otelde yer açıldığını söyleyen bir telefon görüşmesi yaptı. Otele gelen zanlılar, kıskıvrak yakalandı.
    Diyarbakır'dan Manisa'ya geldiği belirtilen şüphelilerden F.K., M.A.T. ve A.Ö., savcılık talimatıyla serbest bırakıldı, diğerleri ise adliyeye sevk edildi.

Öte yandan zanlıların güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntüleri de ortayla çıktı. Yunusemre ilçesinde bir evin duvarından atlayan ve daha sonra etrafa bakarak ellerindeki poşetle olay yerinde hızla uzaklaşan zanlılardan 2'si kamera tarafından görüntülendi.

#Manisa
#Hırsızlık
#Operasyon
#Otel
5 yıl önce