|

Hocaların mutlu günü

Albayrak Grubu kurum doktoru Şenel Yediyıldız’ın kızı Elif Merve ile Prof. Nevzat Kor’un oğlu Mehmet Zahid Kor Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı törenle evlendi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/01/2017 Pazar
Güncelleme: 14:04 - 22/01/2017 Pazar
Yeni Şafak

Albayrak Grubu kurum doktoru Şenel Yediyıldız'ın kızı Elif Merve ile Prof. Dr. Nevzat Kor'un oğlu Mehmet Zahid Kor Üsküdar'da düzenlenen nikah töreni ile evlendi. Çiftin düğün merasimine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Elif Merve-Mehmet Zahid çiftinin nikah şahitliklerini yapan Erdoğan 5 çocuk tavsiyesini tekrar etti. Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu ile eşi Sare Davutoğlu, AK Parti İl Başkanı Selim Temurci ile Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, Albayrak Grubu CEO'su Ömer Bolat, Yeni Şafak ve Tvnet Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül ve çok sayıda konuk katıldı.



Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende Prof. Dr. Mustafa Karataş genç çiftin evlilikleri için dua yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eski Başbakan Ahmet Davutoğlu çiftin nikah şahitliğini yaparken Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya evine giren genç çifte gelenekselleşen 5 çocuk tavsiyesinde bulundu. Elif Merve-Mehmet Zahid çiftiyle hatıra fotoğrafı çektiren Erdoğan, bir ömür boyu huzurlu birliktelik diledi.


#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#Albayrak Grubu
#Ahmet Davutoğlu
7 yıl önce