|

İdlib'de hava saldırısı sonucu 2 askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, idlib'de hava saldırısı sonucu 2 askerin şehit olduğunu 2 askerin de yaralandığını açıkladı. Yapılan açıklamada "Hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, TSK ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için de acil şifalar dileriz. Unutulmamalıdır ki; şehitlerimizin kanı hiçbir zaman yerde bırakılmamış, bundan sonra da bırakılmayacaktır" ifadeleri yer aldı.

00:22 - 27/02/2020 Perşembe
Güncelleme: 00:37 - 27/02/2020 Perşembe
Yeni Şafak
Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

Milli Savunma Bakanlığı, idlib'de hava saldırısı sonucu 2 askerin şehit olduğunu 2 askerin de yaralandığını açıkladı.

Bakanlık, acı haberi Twitter hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Rejim hedefleri ateş altına alınıyor

"Ateşkesi sağlamak üzere İdlib bölgesinde bulunan unsurlarımıza düzenlenen hava saldırısı sonucu 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 2 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır.
Bölgedeki Rejim hedefleri derhal ateş altına alınmış; alınmaya devam edilmektedir.
  • Hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, TSK ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için de acil şifalar dileriz.
    Unutulmamalıdır ki; şehitlerimizin kanı hiçbir zaman yerde bırakılmamış, bundan sonra da bırakılmayacaktır!

Bölgedeki çeşitli kaynaklardan alınan bilgilere göre; 1 adet hava savunma füze sistemi, 1 adet ZU-23 uçaksavar, 1 adet Tanksavar, 3 tank, 1 mühimmat aracı, 2 iş makinesinin imha edildiği, 3 tankın ele geçirildiği ve 114 Rejim unsurunun etkisiz hale getirildiği öğrenilmiştir."


#MSB
#Şehit
#Hava saldırısı
4 yıl önce