|

İmaj değiştiren AK Partili vekiller şaşırttı

AK Parti milletvekilleri arasında sakal bırakan vekillerin ilk halleri ile sonraki hallerini yan yan görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar.

Yeni Şafak
10:09 - 26/02/2018 Pazartesi
Güncelleme: 10:29 - 26/02/2018 Pazartesi
Diğer
AK Parti'de sakal bırakan vekillerin değişimi şaşırttı
AK Parti'de sakal bırakan vekillerin değişimi şaşırttı

AK Parti milletvekillerinin büyük çoğunluğu “sünnet” olarak kabul edilen “kısa bıyık ve sakal” kuralına uymaya başlayınca, grubun görüntüsü değişti.

Yıllardır sakalsız ve bıyıksız olarak tanınan tecrübeli siyasetçilerin yanı sıra genç-yaşlı yeni vekiller de bu akıma uymaya başlayınca AK Parti sıralarındaki simalar tanınamaz hale geldi.

Habertürk'te yer alan habere göre; Başlangıçta güvenlik görevlilerini de zorlayan bu tabloda, vekillerin Meclis albümüne giren ilk fotoğraflarıyla grup salonundaki son görüntüleri yan yana konulduğunda değişimin boyutları daha çarpıcı şekilde ortaya çıkıyor. Sonradan sakal bırakınca tanınmayacak kadar değişen simalar arasında partinin ileri gelen isimleri de bulunuyor. Bir kısmı hac ve umre ziyaretlerinin ardından sakal bırakan vekillerin yaşını da ele veren yeni akım, grup başkanlığından kabineye kadar yönetim kademesinde de yerleşti.

Deneyimli grup başkanvekillerinden Mustafa Elitaş’ın ardından genç isimlerden Grup Başkanvekili Bülent Turan da sakal bırakan AK Partililer arasına girdi. Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ ise seneler sonra ince bıyıktan sakala geçen siyasetçiler arasında yer aldı.

#AK Parti
#Recep Akdağ
#Mustafa Elitaş
#Meclis
6 yıl önce