Menü

Geri

EDİSYON   :

TRTRENENARARFRFRRURUURUR
26

Bildirimler

Kamuoyunda ‘Aleyna Çakır’ olarak bilinen Sema Esen'in, 3 Haziran 2020'de Ankara’daki evinde ölü bulunmasına ilişkin sanık Ümitcan Uygun’un yargılanması sürüyor. Ankara 34. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya başka bir davada tutuklu yargılanan sanık Uygun ile taraf avukatları katıldı. Duruşmayı maktul Esen’in ve sanık Uygun'un ailesi de takip etti. Mahkeme heyeti başkanı, dosyaya gelen evrakı okuduktan sonra tanıkların dinleneceğini bildirdi. Dinlenen 4 tanık, Esen’in Uygun tarafından öldürülmekle tehdit edildiğini ifade etti. Söz konusu beyanların ardından söz alan sanık Uygun, aleyhe olan ifadeleri kabul etmediğini ve tanık olarak dinlenilen kişileri tanımadığını söyledi.

Ümitcan Uygun

12 ARALIK'A ERTELENDİ

Müşteki avukatları, mahkemeden, kamera kayıtlarının yeniden bilirkişiye gönderilmesini talep etti. Beyanların ardından ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, kamera kayıtlarının tekrar bilirkişiye gönderilmesine karar verdi. Duruşma, 12 Aralık'a ertelendi. Davanın iddianamesinde, Uygun'un "intihara teşvik etmek, intihar kararını kuvvetlendirme" ve "eziyet etme" suçlarından cezalandırılması isteniyor.


Yorumlar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...