|

Kanlı otopark baskınının görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul Sultangazi'de bir kişinin öldüğü bir kişinin de yaralandığı silahlı otopark baskının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde otoparkın tarandığı anlar ve ardından yaşanan çatışma yer alıyor. Öte yandan görüntüleri inceleyen polis ekipleri, 4 zanlıyı yakalandı.

Yeni Şafak
13:46 - 28/09/2017 Perşembe
Güncelleme: 13:55 - 28/09/2017 Perşembe
AA
Otopark baskının görüntüleri ortaya çıktı.
Otopark baskının görüntüleri ortaya çıktı.

Sultangazi'de, bir kişinin öldüğü, bir kişinin de yaralandığı silahlı saldırıyı gerçekleştirdikleri iddia edilen 4 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, 23 Eylül'de Uğur Mumcu Mahallesi 2316. Sokak'taki bir otoparkta bekleyen kişilerin yanına yaklaşan 2 otomobilden ateş açılması sonucu Orhan Açıkgöz'ün hayatını kaybetmesi, Azeri uyruklu Ariq Memmedov'un yaralanmasına ilişkin Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı.

Çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, şüphelilerin kullandığı otomobillerin plakasını belirledi.

Fiziki çalışma sonucu aralarında husumet bulunduğu belirtilen iki grubun uyuşturucu satışı yaptığını tespit eden ekipler, şüphelilerin kimliğine ulaştı.

Silivri'de yakalandılar

Silivri Büyüksinekköyü'nde bir adrese düzenlenen operasyonda, şüpheliler Vahap P. (35), Masum K. (23) ve Yasin G. (22) gözaltına alındı.

Polis ekiplerine teslim olmak istemeyen Agit K. (35) ise bacağından vurularak yakalandı.

Şüphelilerden Vahap P'nin "uyuşturucu satmak", "cinsel taciz", "gasp", "kasten yaralama", Agit K'nin "uyuşturucu satmak", "cinsel saldırı", "cinsel istismar", "yaralama", "mala zarar verme", "hırsızlık", Masum K'nın "kasten yaralama", "uyuşturucu madde satmak", Yasin G'nin ise "cinsel saldırı", "yaralama" ve "Silahlı Kanuna Muhalefet" suçlarından kaydının bulunduğu öğrenildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


#Sultangazi
#Büyüksinekköyü
#Silivri
7 yıl önce