|

Kardeşim sözleri sunumda yer aldı

AK Parti, 18’inci kuruluş yıldönümünü sade bir tören ve samimi bir ortam ile 14 Ağustos 2001’de doğmuş 18 genç ile kutladı. Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu’nun da fotoğraflarının yer aldığı videoda Erdoğan’ın her ikisine ‘Kardeşim’ diye hitap ettiği sözler dikkat çekti.

Fazlı Şahan
04:00 - 25/08/2019 Pazar
Güncelleme: 02:31 - 25/08/2019 Pazar
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan

AK Parti, 18’nci kuruluş yıldönümünü sade bir tören ve samimi bir ortam ile 14 Ağustos 2001’de doğmuş 18 genç ile kutladı. ATO Congresium’dki kutlamalarda özel bir video izletildi.

GELECEK BİZİM ELBET

Erdoğan’ın da yer aldığı 3 dakikalık marşın videosunda, “Haydi daha ileri. Hizmet bekliyor millet, tarihe sözümüz var, gelecek bizim elbet” ifadeleri kullanıldı. Daha sonra “Türkiye Sevdasıyla Yaşımız Hep 18” temalı 7 dakika 50 saniyelik AK Parti’nin kuruluşunu ve yaptığı çalışmaları anlatan video sunuldu. Videoda Erdoğan, “Bugünden sonra Türkiye’mizde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sözleri yer aldı.

  • KARDEŞİM, GÜL VE DAVUTOĞLU…
  • Videoda Erdoğan’ın, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü ve 62-63ve 64’ncü Hükümetin Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nu aday gösterdiği anların görüntüsü de yer aldı. Erdoğan’ın 2007 yılında “11’inci Cumhurbaşkanı adaylığı için yaptığım son değerlendirmede bir ismi ortaya çıkardım. Abdullah Gül kardeşim” ifadeleri de videoda yer aldı. Erdoğan’ın Davutoğlu’na koltuğu devrettiği konuşmasının da yer aldığı videoda “27 Ağustos’ta AK Parti’nin olağanüstü genel kuruluna genel başkan adayı olarak girecek arkadaşımız dönemin Dışişleri Bakanı ve Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu kardeşimdir” sözleri de dikkat çekti. Davutoğlu’nun koltuğu bırakmasının ardında görevi son Başbakan Binali Yıldırım’ın devralışı da videoda yer aldı.

İTTİFAK DA VİDEODA

Erdoğan’ın Yıldırım’a 2018’de taktığı devlet nişanı fotoğrafı da videonun bir bölümünde gösterildi. Cumhur İttifakının 2019 yerel seçimlerde almış olduğu oy oranının da videoda yer alması dikkat çekti.

#AK Parti
#Recep Tayyip Erdoğan
#Abdullah Gül
#Ahmet Davutoğlu
5 yıl önce