|

Köşk'ten ilk Erdoğan'lı günün fotoğrafı

Cumhurbaşkanlığı'nın resmi web sitesi tccb.gov.tr'den her gün yayınlanan "günün fotoğrafı" bölümünden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'lı ilk fotoğraf yayınlandı. Akşam saatlerinde sitenin günün fotoğrafı bölümüne Erdoğan'ın TBMM'de Cumhurbaşkanlığı yemini ederken çekilen fotoğrafı konuldu.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 28/08/2014 Perşembe
Güncelleme: 21:50 - 28/08/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Köşk'ten ilk Erdoğan'lı günün fotoğrafı
Köşk'ten ilk Erdoğan'lı günün fotoğrafı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün yemin ederek görevi devralmasından sonra Cumhurbaşkanlığı web sitesi de değişti. Siteye, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Emine Erdoğan'ın biyografilerinin yanı sıra ana sayfaya da üç haber eklendi.

"Seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı"
Erdoğan'ın TBMM'de yemin etmesi, Anıtkabir'e çıkması ve son olarak Köşk'teki devir teslim töreni ayrı ayrı haber olarak siteye konuldu. Devir teslim töreninin haberinde
"Türkiye'nin İlk Seçilmiş Cumhurbaşkanı"
başlığı kullanıldı.
Devir teslimden 42 fotoğraf

Ayrıca 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül'ün 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı karşılama anları ile Köşk içindeki görüşmeden kareler ve Gül ailesinin uğurlandığı anlardan 42 fotoğraf da haberin detayları arasında yer aldı.

Günün fotoğrafı

11. Cumhurbaşkanı Gül'ün, Köşk'ten medyaya yansımayan fotoğrafları yayınlattığı "Günün Fotoğrafı" bölümüne de 12. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TBMM'de yemin ederken çekilen fotoğrafı da konuldu.

Erdoğan'ın Başbakanlık dönemindeki fotoğrafçısı Kayhan Özer'in çektiği karenin altına "Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Genel Kurulu'nda ant içerek görevine başladı" denildi.

10 yıl önce