|

Mehmetçik'ten öğrencilere müthiş yanıt

Zeytin Dalı Harekatı’nın 38. gününde başarılı operasyonlar yapan askerlerimize Bursalı ortaokul öğrencilerinden bir sürpriz gitti. Askerlerimiz bir video ile sürprizi karşılıksız bırakmadı.

Yeni Şafak ve
08:31 - 27/02/2018 Salı
Güncelleme: 09:08 - 27/02/2018 Salı
Yeni Şafak
Mehmetçik, öğrencilerin mektuplarına müthiş bir yanıt verdi.
Mehmetçik, öğrencilerin mektuplarına müthiş bir yanıt verdi.

Zeytin Dalı Harekatı başarıyla sürerken operasyon bölgesinde duygu dolu anlar yaşanmaya devam ediyor. Bu kez de ortaokullu öğrencilerden Mehmetçiğe bir sürpriz gitti. Askerlerimiz bu sürprize karşılıksız kalmadı ve mesajlarını bir video aracılığıyla gönderdi.


Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili her gün televizyonlardan duydukları kahramanlıklardan etkilenen ortaokul öğrencileri, öğretmenlerine duygularını iletince; öğretmenleri de "Mektup yazalım" fikrini önerdi. Bursa'daki özel bir okulda eğitim gören ortaokulluların her biri Türkçe öğretmenleri Harun Bozkurt eşliğinde Afrin'de savaşan askerlerimize duygusal bir mektup yazdı. Mektupu da öğrenciler Bursa'nın Akçağlayan PTT'den kendi elleriyle gönderdiler. Mektupun ulaştığı Mehmetçik, öğrencilerin bu sürprizini karşılıksız bırakmadı ve onların isimlerini tek tek okuyarak saygı atışında bulundu.


#Afrin
#Bursa
#Ortaokul öğrencileri
#Mektup
#Zeytin Dalı Harekatı
6 yıl önce