|

Mevlidi okunurken trafik cezası geldi

İzmir'de polis tarafından vurularak öldürülen Emrah Barlak'ın olay sırasında ehliyetsiz olduğu gerekçesiyle ailesine mevlit sırasında 600 TL para cezası geldi. Baba Nusrettin Barlak, gelen ceza zamanlamasına isyan etti

İzmir
00:00 - 28/09/2012 Cuma
Güncelleme: 23:48 - 27/09/2012 Perşembe
Yeni Şafak
Mevlidi okunurken trafik cezası geldi
Mevlidi okunurken trafik cezası geldi

İzmir'de polis kurşunu ile hayatını kaybeden Emrah Barlak'ın ailesi, oğullarının ölümünün kırkıncı gününde gelen olay gününe ait 600 TL'lik trafik cezası ile şok oldu. İzmir'in Karabağlar ilçesinde 12 Ağustos 2012 tarihinde trafik kazası yapan sürücüyle tartışan polis iddiaya göre kendini korumak için ateş açmış, olayda sürücü Emrah Barlak (26) hayatını kaybetmişti. Olayda yaşanan arbedede polis kurşunu ile hayatını kaybeden Barlak'ın ailesi, olay gününde çocuklarının ehliyetsiz araç kullanmasından dolayı evlerine trafik cezası gelmesiyle şok yaşadı.

KİMSE KAPIMIZI ÇALMADI

Olay sonrasında hiçbir yetkilinin kapılarını çalmadığını belirten baba Nusrettin Barlak, '26 yaşındaydı benim oğlum. Kırkı okunduğu ve evde mevlit verildiği sırada olay gününe ait 600 TL'lik trafik cezası geliyor. Bu nasıl bir kanundur? Demek ki devletin gözünde bu 600 TL benim bu iki çocuğumdan daha üstün. İnşallah o polisler de 20 yıldan az ceza almamalı' dedi. Baba Barlak, gelen cezanın kanunen doğru olduğunu ancak kendilerine karşı duyarsız kalındığını belirterek sitem etti.


12 yıl önce