|

Narkotik operasyonuna komiser takıldı

Ankara’da yürütülen uyuşturucu operasyonuna Emniyet Genel Müdürlüğü’nde görevli komiser yardımcısı ile bir ev arkadaşı takıldı. Satıcı değil kullanıcı olduğunu iddia ettiği ifadesine rağmen komiser yardımcısı ve ev arkadaşı tutuklandı.

Osman Özgan
04:00 - 1/07/2019 Pazartesi
Güncelleme: 00:37 - 1/07/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
H.B.Ö.'nün evinde metamfetamin uyuşturucu madde ve hassas terazi gibi aletler bulundu.
H.B.Ö.'nün evinde metamfetamin uyuşturucu madde ve hassas terazi gibi aletler bulundu.

Ankara Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, H.B.Ö. adlı kişinin Ankara'ya uyuşturucu madde getirip sattığına ilişkin yapılan ihbar üzerine operasyon için düğmeye bastı. Çankaya Mahallesi’ndeki evinden çıkarken yakalanan H.B.Ö.'nün evinde metamfetamin uyuşturucu madde ve hassas terazi gibi aletler bulundu.

Emniyette sorgulanan şüpheli H.B.Ö., ifadesinde ev arkadaşı olan komiser yardımcısı E.Ö.’nün uyuşturucuları şehir dışından getirdiğini kendisinin de sattığını söyledi. Bunun üzerine E.Ö’yü görev için gittikleri İstanbul'da gözaltına alan polis, ifadelerinin ardından şüphelileri savcılığa sevk etti. Savcılık sorgusu ardından E.Ö. ile H.B.Ö. tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye çıkarıldı.

TUTUKLANDILAR

Şüpheli H.B.Ö. ve E.Ö hakimlikteki sorgularında ise satıcı değil kullanıcı olduklarını iddia etti. Mahkeme birbirleriyle çelişkili beyanlarda bulunan E.Ö. ile H.B.Ö.'nün tutuklanmasına karar verdi.

#​Ankara
#Narkotik
#EGM
5 yıl önce