|

O olsaydı sistem çökerdi

Koronavirüs salgınının CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun SSK Genel Müdürü olduğu dönemde yaşanması halinde sağlık altyapısının çökmüş olacağını kaydeden Yılmaz, “Sosyal güvenlik altyapımız olmadığı için ciddi sosyal huzursuzluklar doğardı. Toplumda kırılgan gruplar ciddi sorunlar yaşardı. Türkiye, 18 yıldır emeğinin ve birikiminin karşılığını almış oldu” şeklinde konuştu.

Fazlı Şahan
00:00 - 29/09/2020 Salı
Güncelleme: 20:59 - 28/09/2020 Pazartesi
Yeni Şafak
Kemal Kılıçdaroğlu
Kemal Kılıçdaroğlu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye’nin koronavirüs ile geldiği noktayı değerlendirdi. Yılmaz, Türkiye’nin salgınla mücadelede en başarılı ülkelerden birisi olduğunu belirterek, “Bir taraftan hastanelerin sayısını arttırdık, diğer taraftan daha nitelikli hale getirdik. Sağlık personeli sayısını 400 binden 1 milyona kadar çıkardık. Kamu, özel iş birliğinde yapılan projelerin ne kadar önemli olduğunu da anladık. Sağlık altyapımız kendisini kanıtladı” ifadelerini kullandı.

CİDDİ SORUNLAR YAŞARDIK

Salgının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun SSK Genel Müdürü olduğu dönemde yaşanması halinde sağlık altyapısının çökmüş olacağını kaydeden Yılmaz, “Sosyal güvenlik altyapımız olmadığı için ciddi sosyal huzursuzluklar doğardı. Toplumda kırılgan gruplar ciddi sorunlar yaşardı. Türkiye, 18 yıldır emeğinin ve birikiminin karşılığını almış oldu” dedi.

#Cevdet Yılmaz
#AK Parti
#Kemal Kılıçdaroğlu
#CHP
#Koronavirüs
4 yıl önce