|

Öldüren selfie

Bursa Nilüfer''de yaşayan Halis Türk (30) ve Semih Altınay (28) ''selfie'' fotoğraf çekmek için çıktıkları inşaatın gözetleme kulesinden düştü. 6 metre yükseklikten zemine düşen iki arkadaştan Halis Türk olay yerinde yaşamını kaybetti.

Dha
00:00 - 29/04/2014 Salı
Güncelleme: 23:08 - 28/04/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Öldüren selfie
Öldüren selfie

Bursa''nın merkez Nilüfer İlçesi''nde ''selfie'' fotoğraf çekimi için çıktıkları bir inşaatın gözetleme kulesinin yıkılması sonucu 6 metreden düşen 30 yaşındaki Halis Türk yaşamını yitirirken, 28 yaşındaki Semih Altınay''ın kolu kırıldı. Merkez Nilüfer ilçesi Badırga Köyü Solak Çayırlar Mevkii''nde bulunan sanayi sitesi inşaatının gözetleme kulesine çıkan Halis Türk, Semih Altınay, Ersin Eren, Ayhan Demirtaş ve Güray Gülüm adlı arkadaşlar sosyal paylaşım sitesinde yayınlamak üzere selfie çekmek istediler.

6 METRE YÜKSEKTEN DÜŞTÜLER

Fotoğraf için Halis Türk ve Semih Altınay bu amaçla inşaata ait gözetleme kulesinin demirlerine dayandılar. Ancak dayandıkları demir bir anda kırıldı. Türk ve Altınay yaklaşık 6 metre yükseklikten zemine düştü. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansıyla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi''ne kaldırılan 30 yaşındaki Halis Türk, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatılırken, Halis Türk''ün cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu''na kaldırıldı. Öte yandan Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralılardan Altınay''ın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.


10 yıl önce