|

Şahsiyetsiz!

FETÖ’cü Adil Öksüz’ün kayınbiraderi Abdulhadi Yıldırım, New Jersey eyaletinde sahibi olduğu işyerinde görüntülendi. Yıldırım’ın, oto galerisine astırdığı ABD bayrağını öpmesi kameralara yansıdı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/06/2018 Cuma
Güncelleme: 03:13 - 15/06/2018 Cuma
Yeni Şafak
Öksüz'ün kayınbiraderi ABD bayrağı öpüyor
Öksüz'ün kayınbiraderi ABD bayrağı öpüyor

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimindeki kilit ismi firari Adil Öksüz’ün kayınbiraderi Abdulhadi Yıldırım, ABD’nin New Jersey eyaletinde görüntülenledi. Öksüz’ün kayınbiraderi Yıldırım’ın, New Jersey eyaletinin Manhattan manzaralı Edgewater semtindeki lüks oto satışı ve tamiri yapılan işyerinde müşterilerle ilgilenirken ve çalışanlarıyla konuşurken çekilen görüntüleri AA objektiflerine yansıdı. Hudson Nehri’nin kenarındaki River Road (caddesi) üzerinde bulunan Edgewater Motors isimli işyerinin önünde, çeşitli markalarda çok sayıda lüks otomobilin yer alması dikkat çekti. Yıldırım’ın New Jersey’in lüks semtlerinden Ridgefield semtinde oturduğu yaklaşık 550 bin dolar değerindeki üç katlı evinin önünde de çeşitli markalarda 3-4 ayrı araç bulunuyor.


ÇALIŞANINA DA ÖPTÜRDÜ

Adil Öksüz’ün kayınbiraderi Yıldırım’ın işyerine ABD bayrağı asmaya çalışırken bunu önce kendisinin öptüğü, ardından yanındaki yeşil tişörtlü çalışanına öptürdüğü görülüyor. Yıldırım’ın Türk çalışanı daha sonra ABD bayrağını eline alarak coşkuyla sallıyor. Abdulhadi Yıldırım ve çalışanının sevgi gösterisinin ardından bayrak, işyerinin dış kısmına asılıyor.


Buluşma kilisede

ABD’nin New Jersey eyaletinde yaşayan bazı FETÖ mensuplarının, düzenli olarak gittikleri bir kiliseyi buluşma mekanına çevirdikleri ortaya çıktı. New Jersey eyaletinin Cliffside Park semtinde her akşam bir araya gelen FETÖ mensupları, AA ekibi tarafından görüntülendi. Bölgede yaşayan birçok FETÖ’cünün, 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde Türk toplumuna ait Bergen Diyanet Cami Kültür Merkezi bulunmasına rağmen Trinity Episcopal Kilisesi’ni tercih etmesi dikkatleri çekti.

Araçlarını kilisenin özel otoparkına bırakan FETÖ mensuplarının, hiçbir görevlinin bulunmadığı kapalı durumdaki kilise kapısını bizzat kendilerinin anahtarla açtıkları ve ana ayin salonununda toplandıkları anlaşılıyor.

ANAHTAR FETÖ’CÜLERDE

Bu arada kiliseye gelişleri esnasında FETÖ üyelerinden birinin, girişte bekleyenlere nizami şekilde asker selamı vermesi dikkat çekti. FETÖ mensuplarının, dışarıdan da sesi duyulabilen konuşmalarını tamamlamasının ardından kilisenin lambalarını söndürüp kapıyı kilitleyerek mekandan ayrılmaları objektiflere yansıdı.

#FETÖ
#ABD
6 yıl önce