|

Sancaktepe’de kadın buluşması

İstanbul’un AK Partili kadın milletvekilleri, Sancaktepe adayı Şeyma Döğücü’ye destek için ilçeyi karış karış dolaşıyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya öncülüğünde biraraya gelen vekiller, dün 20 mahalleyi ziyaret etti. Başkan adayı Döğücü, “31 Mart’ta zafer bizim olacak” dedi.

Fatih Özer
04:00 - 2/03/2019 Cumartesi
Güncelleme: 03:45 - 2/03/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
Ziyarette konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kadınların siyasette daha fazla yer alması için büyük gayret gösterdiğini söyledi.
Ziyarette konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kadınların siyasette daha fazla yer alması için büyük gayret gösterdiğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya öncülüğünde AK Parti İstanbul Milletvekilleri Mihrimah Belma Satır, Müşerref Pervin Tuba Durgut, Tülay Kaynarca, Ravza Kavakcı Kan, İffet Polat, Serap Yaşar ve Canan Kalsın, Sancaktepe AK Parti İlçe teşkilatinde biraraya geldi.

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Kadın milletvekilleri, AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü’nün yanında olduklarını ve sahadaki çalışmaları hep birlikte sürdüreceklerini belirtti.

KADINLARIN SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTTI

İlçe binasında düzenlenen buluşmanın adından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya beraberindeki milletvekili ve meclis üyeleri Sancaktepe’deki 20 mahalleye ziyaret düzenledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kadınların siyasette daha fazla yer alması için büyük gayret gösterdiğini belirten Kaya, “Türkiye siyasetinde Cumhurbaşkanı Erdoğan kadar kadınların aktif siyasette karar mekanizması olarak yer alması için mücadele eden bir başka kişi tanımıyoruz. Kadın milletvekili sayımızı her seçimde daha fazla arttırdık. Kadın meclis üyelerimiz, kadın belediye başkan adaylarımız her seçimde en ön sıralardan aday olarak gösterildi” dedi.

YENİ BİR SAYFA AÇILDI

Kaya, “Muhalefet partilerine baktığımızda kendilerini her zaman kadın haklarının savunucusu olarak gösteriyorlar. Ancak asla ve asla öyle değiller. Kadın hakları konusunda AK Parti iktidarlığı döneminde yeni bir sayfa açılmıştır. Yaptığımız icraatlar, kanunlar, yenilikler ve düzenlemeler her geçen gün bizleri daha güçlü hale getirdi” şeklinde konuştu.

CHP YİNE SINIFTA KALDI

İstanbul’da 4 belediye başkan adayıyla birlikte güçlü bir şekilde seçim çalışmalarına devam ettiklerini belirten Kaya, “CHP’ye ve ana muhalefete baktığımız zaman yeteri kadar kadın belediye başkan adayı göremiyoruz. Bu konuda CHP’nin yine sınıfta kaldığını düşünüyorum. AK Parti olarak kadın konusuna çok önem veriyoruz. Yeni dönemde çok daha fazla kadın belediye başkanımızla birlikte ülkemizin tüm insanlarına hizmet edeceğiz. Kadın erkek omuz omuza siyaset yapıyoruz. 7’den 70’e bütün insanlarımızı kucaklamak için bir araya geldik” ifadelerini kullandı.

  • Zafer
    bizim
    olacak
  • AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü, “Kampanya sürecim boyunca destek olan tüm sevenlerimize teşekkür ediyorum. Kadın kollarımızın öncülüğünde düzenlenen program ile birlikte bir araya geldik. Gece gündüz demede çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elimizin dokunduğu, dilimizin döndüğü herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Zafer bizim olacak. Bu güç kampanya sonuna kadar bana büyük bir güç olacak” dedi.
#​İstanbul
#AK Parti
#Sancaktepe
#Şeyma Döğücü
#Fatma Betül Sayan Kaya
5 yıl önce