|

Suudi Başsavcısı Mucep İstanbul Adliyesi'nden ayrıldı

Cemal Kaşıkçı soruşturması kapsamında Suudi Arabistan Başsavcısı Suud Muceb, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan ile İstanbul Adalet Sarayı'nda görüştü. Görüşme yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.

Yeni Şafak
12:24 - 29/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 13:04 - 29/10/2018 Pazartesi
IHA
Suudi Başsavcı, İstanbul Adalet Sarayı'ndan ayrıldı.
Suudi Başsavcı, İstanbul Adalet Sarayı'ndan ayrıldı.

Cemal Kaşıkçı soruşturması için Türkiye’ye gelen Suudi Arabistan Başsavcısı Suud el Muceb ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan arasındaki görüşme başladı.

Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın 2 Ekim de Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğuna girip bir daha çıkmamasına ilişkin yürütülen soruşturmada iki ülkenin başsavcısının görüşmesi başladı. Görüşme öncesi sabah erken saatler Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayına gelen İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, soruşturmayı yürüten Başsavcı vekili Hasan Yılmaz ve savcı İsmet Bozkurt ile bir araya geldi.

Suudi Arabistan Başsavcısı Suud el Muceb’in saat 11.00 sıralarında Çağlayan’daki İstanbul Adliyesine gelmesinin ardından heyetler arası görüşme başladı.

Öte yandan heyetin adliyeye girişi sırasında basın mensuplarının protokol kapısında görüntü alınmasına müsaade edilmedi.

Görüşme 1 saat 15 dakika sürdü

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan ile yaklaşık bir saat 15 dakika görüşen Suudi Arabistan Başsavcısı Suud Muceb adliyeden ayrıldı.


#Cemal Kaşıkçı
#Suudi Arabistan
5 yıl önce