|

Torbacılara şafak baskını

Kuştepe’de torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonda 40 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. 35 zehir taciri yakalandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/03/2017 Wednesday
Güncelleme: 04:37 - 1/03/2017 Wednesday
Yeni Şafak
Polis, sokak satıcılarını yaka paça gözaltına aldı.
Polis, sokak satıcılarını yaka paça gözaltına aldı.

İstanbul'da polis, zehir tacirlerine nefes aldırmıyor. Şişli-Kuştepe'de gerçekleştirilen operasyonda 35 zehir taciri yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 aylık takip sonucu uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 35 kişinin yakalanması için Kuştepe Mahallesi başta olmak üzere ilçede 40 adrese operasyon düzenledi.







Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüklerine bağlı ekiplerin de katıldığı operasyonda, önceden belirlenen adresler şafak vakti basıldı. Koçbaşları ile kapıları kırılan binalarda bir süre arama yapan polisler 35 şüpheliyi gözaltına aldı. Adreslerde yapılan aramalarda uyuşturucu maddeler ile 1 pompalı tüfek ve 3 tabanca ele geçirildi. Çevik Kuvvet otobüsüne bindirilen torbacılar, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

#Torbacılar
#Şafak Baskını
#İstanbul
7 years ago