|

Angelina Jolie'den utandıran yöntem

Angelina Jolie, yönetmenliğini üstlendiği ve Kamboçya'da Kızıl Khmerler dönemini anlatan First They Killed My Father: A Daughther of Cambodia Remembers adlı filmin çocuk oyuncu seçiminde akıl almaz bir yöntem izledi. Vanity Fair dergisine verdiği röportajda yöntemini anlatan Jolie bir anda eleştiri yağmuruna tutuldu.

Yeni Şafak
15:27 - 30/07/2017 Pazar
Diğer
Açıklamalarının ardından ise yüzlerce kişi Jolie'ye tepki gösterdi.
Açıklamalarının ardından ise yüzlerce kişi Jolie'ye tepki gösterdi.

Angelina Jolie, yönetmenliğini üstlendiği ve Kamboçya'da Kızıl Khmerler dönemini anlatan First They Killed My Father: A Daughther of Cambodia Remembers adlı filmin çocuk oyuncu seçiminde akıl almaz bir yöntem izledi.

Kamboçya'da yetimhanelerdeki ve gecekondu mahallelerindeki çocukları oyuncu seçimi için seçen Jolie, oyuncu seçiminden sonra çocuklara hakkınız diyerek bir miktar para verdi sonra ise görevlendirdiği başka biri gelip parayı çocuklardan zorla geri aldı.

Seçtiği çocuğun özelliği sorulduğunda ise Jolie durumu şöyle anlattı:

Paraya çok, çok uzun zaman boyunca bakan tek çocuk Srey Moch'tı. Ona geri vermek zorunda kaldığında, yoğun bir duygu patlaması yaşadı. Daha sonra parayı ne için istediği sorulduğunda, dedesinin öldüğünü ve cenaze töreni için yeterli paraya sahip olmadığını söyledi.

Bu açıklamalarının ardından ise yüzlerce kişi Jolie'ye tepki gösterdi.


#Angelina Jolie
#First They Killed My Father: A Daughther of Cambod
7 yıl önce